• Головна
  • Львівський активіст Святослав Вакарчук не зізнався за кого він проголосував та порадив українцям почати змінювати Україну із себе (ВІДЕО)
12:31, 26 травня 2014 р.

Львівський активіст Святослав Вакарчук не зізнався за кого він проголосував та порадив українцям почати змінювати Україну із себе (ВІДЕО)

Втомлений, але задоволений тим, що вибори-2014 відбулись, львівський активіст Святослав Вакарчук висловив свою позицію щодо виборів в Україні.

«Наша справа зроблена. Усе, що потрібно, ми зробили. В нас своєї життя, сім’ї, робота, а президент хай робить, що хоче. Це не правильно. Українці вже багато разів повторювали цю помилку», - сказав Святослав Вакарчук в ефірі ТСН.

Він також додав, що українці щодня мають пам’ятати про те, що зробив президент, а також думати, що я зробив особисто. Наша робота слідкувати, чи не насмічено біля нашого дому, та чи прибраний дитячий майданчик. Це також наша робота. Але очікувати від президента, що він завтра зробить мир та спокій в країні та втричі підніме зарплату, а через п’ять років ми увійдемо в Євросоюз… Чекати це від однієї людини не можна», - сказав Вакарчук. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Святослав Вакарчук #вибори
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,98
EUR
42,88
43,00
PLN
9,84
9,89
Оголошення
live comments feed...