• Головна
  • У Львові презентували книгу, яка навчить не розлучатися та ще більше кохати свою другу половинку
13:15, 24 травня 2014 р.

У Львові презентували книгу, яка навчить не розлучатися та ще більше кохати свою другу половинку

«Анатомія та психологія сімейного конфлікту» присвячена сімейним цінностям та викликам у подружжі. А написав її священик.

«Мета цієї книги – сприяти тому, щоб у нашій країні зменшилася кількість розлучень. В Україні приблизно 60% шлюбів розпадаються, і це не може не хвилювати кожну людину, а Церкву особливо. Неблагополучна сім’я є джерелом багатьох проблем як в особистому, так і у суспільному житті, причиною травм дитячої психіки. Якщо б після виходу цієї книги хоча б одна подружня пара відмовилася розлучатися – то ця книга виконає своє призначення. Розрахована праця на широку аудиторію читачів: і на одружених людей, і на тих, хто тільки готується до шлюбу – щоб зрозуміти всю відповідальність цього кроку й вберегтися від помилок у родинному житті.

І чоловіки, і жінки – рівні у шлюбі, але водночас вони різні. Кожна сім'я зможе стати щасливою тільки тоді, коли у ній пануватиме любов. Сакральність сім'ї полягає саме у вмінні жертвувати собою заради коханої людини. Головне, ніколи не забувати – справжня любов нікого не минає», - розповів автор та протоієрей Михайло Сивак, проректор Львівської православної богословської академії. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#«Анатомія та психологія сімейного конфлікту»
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,90
EUR
42,83
42,92
PLN
9,85
9,89
Оголошення
live comments feed...