• Головна
  • Хто вони – кандидати у Президенти України (ФОТО)
12:01, 2 квітня 2014 р.

Хто вони – кандидати у Президенти України (ФОТО)

Станом на 1 квітня ЦВК зареєструвала 21 кандидата на пост Президента України. Загалом до Центральної Виборчої Комісії подали документи 46 осіб, які забажали балотуватися на пост глави держави.

 Всього до ЦВК подали документи 46 осіб, бажаючих балотуватися на пост Президента України. Комісія має розглянути заяви ще 8 кандидатів.

Львів’яни мають можливість ознайомитися із даними з їх декларації:

Богомолець Ольга – 48 років, освіта вища, проживає в місті Києві, ПП «Інститут дерматокосметології доктора Богомолець», головний лікар, лікар-дерматовенеролог, безпартійна, cамовисуваниця.

 

 

 

 

 

Бойко Юрій – 56 років, освіта вища, проживає в місті Рубіжне Луганської області, тимчасово не працює, член Партії регіонів, самовисуванець.

Ю. Бойко одружений та є батьком шести дітей. Згідно декларації загальна сума його особистого доходу за минулий рік становить 438 678 гривен. Водночас статки його сімейства зросли на понад 17 млн грн. З них понад 750 тисяч – зарплата, майже 5 мільйонів – дивіденди та понад 3.5 млн грн. – подарунки чи виграші. Найбільше сім’я Бойків заробила на відчуженні цінних паперів та корпоративних прав – понад 8 млн грн.

Кандидат володіє двома земельними ділянками на 1952 та 600 м кв. крихітним житловим будиночком на 30 м. кв., гаражем на 20 м кв. та квартирою на 113 м кв. Натомість у його сім’ї  дві ділянки землі майже на 4 гектари житловий маєток на понад 440 м кв. та майже таких же розмірів садовий будинок. Також у власності сім’ї Бойка дві квартири на майже 450 м кв. та два гаражі.

З транспортних засобів Бойка на фоні старенької «Копійки» виділяється Mercedes-Benz GL класу та трейлер. Натомість на його родину зареєстровано 5 авто з яких варто виділити: Mitsubishi Pajero, Mercedes-Benz S 500, Audi A8 та Range Rover.

Цікаво, що на банківському рахунку Юрія Бойка 731 тисяча гривень з них минулого року було покладено майже 420 тисяч. Натомість на рахунках його сім’ї понад 20 мільйонів гривень.

 Гриненко Андрій – 44 роки, освіта вища, проживає в місті Харкові, фізична особа – підприємець, безпартійний, самовисуванець.

Андрій Гриненко одружений і має троє дітей. Кандидат у президенти задекларував понад 5 млн 604 тисячі гривень доходів у 2013 році.  З цієї суми 4 384 617 гривень становлять подарунки, призи, виграші, 719 438 гривень – дохід від підприємницької та незалежної професійної діяльності, ще 500 тисяч – інші доходи.

Окрім того, Гриненко задекларував 2 земельних ділянки площею 1 760 кв.м та 2 460 м кв., садовий будиночок (169,6 м кв.) та інше нерухоме майно площею 1 211,3 кв.м.

У власності кандидата перебуває автомобіль Mercedes-Benz GL500, гідроцикл, квадроцикл і баггі Bombardier Commander 1000.

При цьому розмір внесків Гриненка в статутний капітал товариства, підприємства, організації становить понад 21 мільйон гривень, з яких у звітному році – 10 мільйонів.

Члени його сім`ї задекларували понад 4 млн 370 тисяч гривень, з яких 26 634 гривень становить заробітна плата, 119 174 гривень – спадок, 19 972 гривень – дохід від підприємницької та незалежної професійної діяльності, 4 834 гривень – дохід від передачі в оренду майна і 4,2 мільйонів гривень – інші види доходів.

Члени його сім`ї володіють земельною ділянкою площею 29,3 га і 5 квартирами (101,6 кв.м; 61 кв.м; 70,7 кв. м; 37,2 кв.м; 68,3 кв. м). Окрім того, членам сім`ї належить автомобіль Porsche Cayenne Turbo.

 Гриценко Анатолій – 57 років, освіта вища, проживає в місті Києві, народний депутат України, член Політичної партії «Громадянська позиція». Суб’єкт висування – Політична партія «Громадянська позиція»

Анатолій Гриценко одружений, має сина та доньку.

Згідно з декларацією про доходи за 2013 рік, депутат сукупно заробив 438 тис. 278 грн, а члени його родини понад 1 млн 120 тис. гривень.

Із загального доходу Гриценка зарплатня становила 204 тис. грн, авторська винагорода – 700 грн, прибуток від продажу авто – 84 тис. грн, пенсія – майже 150 тис. грн.

За Гриценком нерухомого майна не значиться. Однак члени його родини мають три квартири загальною площею менш як 170 м. кв., та солідний дачний будинок площею 347,4 м кв.

Натомість Гриценко володіє  новеньким Volvo XC 90 та водним мотоциклом Yamaha. Окрім того лише заледве 751 тис грн кандидат тримає на банківських рахунках.

 Добкін Михайло – 44 роки, освіта вища, проживає в місті Харкові, тимчасово не працює, член Партії регіонів, самовисуванець.

Добкін одружений має сина і двох донььок

Сукупний дохід кандидата в президенти України Михайла Добкіна за минулий рік склав понад 21 млн. грн., дохід членів його сім`ї майже – 18 млн. грн.

Згідно з декларацією про доходи, зарплата Добкіна склала 82 тис. грн., дивіденди, відсотки – 10,37 млн. грн.

Дохід від відчуження цінних паперів і корпоративних прав – 6,59 млн. грн., інші види доходів – 4,03 млн. грн. Доходи членів сім`ї кандидата від відчуження рухомого та нерухомого майна склали 149,4 тис. грн., дохід від відчуження цінних паперів і корпоративних прав – 6,48 млн. грн.

Також Добкін володіє квартирою 44,4 кв.м., а члени його сім`ї – двома квартирами 79 кв.м. і 78,2 кв.м. Крім того, він задекларував три автомобілі Toyota, останню з яких він придбав торік та чотири плавзасоби У членів сім`ї Добкіна три німецькі красені авто – Mercedes, Volkswagen та Porsche, а також 4 плавзасоби. На банківських рахунках у кандидата всього 4 тис. 995 грн. в «ПриватБанку» і 93 тис 887 грн. у банку «Золоті ворота».

Хто вони – кандидати у Президенти України (ФОТО), фото-1

 Коновалюк Валерій – 48 років, освіта вища, проживає в місті києві, генеральний директор тов «центр антикризових програм», безпартійний, самовисуванець.

Валерій Коновалюк одружений.

 Кандидат задекларував всього 55 391 гривню доходів у 2013 році. Весь його дохід становила зарплата, при цьому його дружина задекларували майже 108 тисяч гривень.

Коновалюк володіє земельною ділянкою площею понад 1,5 га, квартирою та гаражем – 190 та 26 м кв. відповідно.

 Родина кандидата у президенти володіє квартирою площею 143,2 кв. м, а також іншим нерухомим майном – 12,1 кв. м.

У розпорядженні Коновалюка знаходиться автомобілі Mercedes-Benz S-500L і Range Rover.

Хто вони – кандидати у Президенти України (ФОТО), фото-2

 Королевська Наталія – 39 років, освіта вища, проживає в місті Києві, тимчасово не працює, член Партії Наталії Королевської «Україна – Вперед!», cамовисуваниця.

 

 

 

 

 

Кузьмін Ренат – 47 років, освіта вища, проживає в місті Києві, адвокат, безпартійний, самовисуванець.

Батько двох синів.

Колишній перший заступник генпрокурора та заступник секретаря РНБО у 2013 році заробив понад 1 мільйон 312 тисяч гривень. В своїй декларації в графі посада Кузьмін зазначив «адвокат».

Заробітна плата Кузьміна у 2013 році становила 527 893 гривні. Між тим у графі «інші види доходів» зазначається майже 785 тисяч гривень.

У Кузьміна також є квартира площею 166,7 м кв., дачний будинок 122,7 м. кв. Однак виявляється, що в кандидата немає гаража, але задекларовано власне паркомісце, на якому ймовірно красується Mercedes S-550 та мотоцикл Harley Davidson.

Більш як 636 тисяч гривень Кузьмін тримає у Приватбанку, з них 266 324 гривні було вкладено у 2013 році.

Олег Ляшко – 42 роки, освіта вища, проживає в місті Києві, народний депутат України, член Радикальної Партії Олега Ляшка. Суб’єкт висування – Радикальна Партія Олега Ляшка.

Кандидат у президенти одружений та виховує доньку.

Минулого року Ляшко заробив 195 тисяч гривень, а його сім’я згідно його декларації нічого. Крім того, депутат вказав  отримання 300 грн «авторської винагороди».

Нардеп володіє земельною ділянкою на 1.26 га та двома квартирами на понад 95 і 367 м кв. Водночас у декларації зазначено, що більша квартира розрахована «під сімейний дитячий будинок.

Також у власності Олега Ляшко три хороші авто – Toyota Prado, Mercedes-Benz S класу та Range Rover.

Маломуж Микола – 59 років, освіта вища, проживає в місті Києві, радник голови Служби зовнішньої розвідки України, безпартійний, самовисуванець.

 

 

 

 

 

Порошенко Петро – 49 років, освіта вища, проживає в місті Києві, народний депутат України, безпартійний, самовисуванець.

Декларація на сайті ЦВК відсутня.

 

 

 

 

Рабінович Вадим – 61 рік, освіта загальна середня, проживає в місті Києві, Голова Наглядової ради ТОВ «Ньюс Нетворк», безпартійний, самовисуванець.

 

 

 

 

 

Саранов Володимир – 49 років, освіта вища, проживає в місті Києві, генеральний директор ТОВ «Інтерагроекспорт», безпартійний, самовисуванець.

 

 

 

 

 

Симоненко Петро – 62 роки, освіта вища, проживає в місті Києві, народний депутат України, член Комуністичної партії України. Суб’єкт висування – Комуністична партія України.

Петро Симоненко одружений та виховує доньку та сина.

Симоненко за 2013 рік заробив 314 тисяч 315 гривень. Майже весь свій дохід він отримує із заробітної платні, що за минулий рік склала понад 214 тисяч гривень. Ще 73 тисячі гривень кандидат виручив за рахунок відчуження майна

Симоненко заощаджень у банку не тримає. Доробився до квартири на 70 м кв. та земельної ділянки на 12 соток. Ще дві квартири зареєстровані на членів його родини по 75 та 153 м кв. відповідно.

Якщо вірити декларації то слуга народу від комуністів не має жодного авто. Без автівок пересуваються і його родичі.

Тимошенко Юлія – 54 роки, освіта вища, проживає в місті Дніпропетровську, Голова політичної партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», член політичної партії «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина». Суб’єкт висування – політична партія «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина».

Юля Тимошенко перебуваючи за ґратами заробила 180 тисяч гривень.

Колишній прем’єр-міністр України володіє квартирою на не повних 60 м. кв і все... Більше ніяких пунктів у декларації Тимошенко не заповнено.

Очевидно, що кандидатка на пост президента «забула» про своїх доньку та чоловіка.

Тігіпко Сергій – 54 роки, освіта вища, проживає в місті Києві, народний депутат України, член Партії регіонів, самовисуванець.

Тігіпко одружений і є батьком трьох дітей. Бізнесмен задекларував за минулий рік сукупний дохід у сумі 263 млн. 579 тис. 662 грн., дохід членів його сім`ї – 8 млн. 596 тис. 627 грн.

Дохід від відчуження цінних паперів і корпоративних прав – 23 млн. 244 тис. 862 грн., дохід від відчуження рухомого та нерухомого майна - 592 331 грн. Доходи членів сім`ї Тігіпка від відчуження рухомого і нерухомого майна склали 167054 грн.

Тігіпко вказав у декларації , що володіє земельною ділянкою 33960 кв. м і квартирою 40 кв. м. Члени його сім`ї володіють земельною ділянкою 64971 кв. м , житловим маєтком площею 1252 кв. м і квартирою 99,8 кв. м.

Крім того, Тігіпко задекларував п`ять автомобілів: BMW 760, Lexus LX 470, Toyota Prado, Mercedes S500, Range Rover, та Volkswagen Multiva. Однак всі вони знаходяться в оренді або іншій формі користування. У членів сім`ї Тігіпка ніяких транспортних засобів немає.

На банківських рахунках у Тігіпка всього 1 млн. 306 тис. 828 грн. Також він володіє цінними паперами на суму 140 млн. 37 тис. 306 грн. Торік цінних паперів було куплено на 14 млн. грн. Бізнесмен також вказав, що вніс до статутного фонду підприємства 31,8 млн.грн. Члени сім`ї володіють цінними паперами на 6,7 млн грн.

Тягнибок Олег – 46 років, освіта вища, проживає в місті Києві, народний депутат України, член політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Свобода». Субє’кт висування – політична партія Всеукраїнське об’єднання "Свобода"

 

 

 

 

Царьов Олег – 44 роки, освіта вища, проживає в селі Старі Кодаки Дніпропетровського району Дніпропетровської області, народний депутат України, член Партії регіонів, самовисуванець.

 

 

 

 

 

Ярош Дмитро – 43 роки, освіта вища, проживає в місті Дніпродзержинськ Дніпропетровської області, тимчасово не працює, член Політичної партії «Правий сектор», cамовисуванець.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#вибори 2014
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...