• Головна
  • Ті, хто висадить найбільше дерев у Львові отримає винагороду
16:00, 26 березня 2014 р.

Ті, хто висадить найбільше дерев у Львові отримає винагороду

На Львівщині триває місячник озеленення, прибирання та благоустрою, який розпочався 19 березня.

«Кожен з нас хоче, щоб наші домівки, вулиці, села та міста були зеленими та ошатними, щоб тут легше дихалося, щоби парки, сквери, клумби милували око. Зараз це особливо важливо, адже  Львівщина активно приймає гостей з Криму та південно східних областей України», – зазначила вона.

буде визначено переможців в кількох номінаціях, зокрема  в категоріях «село», «місто», «район»

Ірина Сех підкреслила, що за результатами цьогорічного місячника чистоти, благоустрою та озеленення буде визначено переможців в кількох номінаціях, зокрема  в категоріях «село», «місто», «район», а також найкращих серед тих, хто посадив найбільше дерев та прибрав найбільшу територію.

«Для переможців передбачено кошти з обласного фонду охорони навколишнього середовища, які можна буде використати тільки за цільовим призначенням – наприклад, на придбання сміттєвих контейнерів, на техніку чи обладнання для підстригання трави, обрізання дерев тощо», – сказала І. Сех, інформує прес-служба ЛОДА.

Довідка:

Станом на 21 березня 2014 року в області впорядковано понад 127 га парків, скверів, алей; висаджено понад 379 тис шт дерев; посаджено понад 1 тис кущів; ліквідовано 70 стихійних сміттєзвалищ; упорядковано 27 сміттєзвалищ; розчищено та упорядковано 28 джерел; протяжність очищених від сміття берегів складає 37 км.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #Сех #толока
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,89
39,95
EUR
42,93
43,00
PLN
9,87
9,97
Оголошення
live comments feed...