• Головна
  • Львів’ян запрошують на одну годину вимкнути усі електричні прилади із розеток
12:45, 24 березня 2014 р.

Львів’ян запрошують на одну годину вимкнути усі електричні прилади із розеток

Під час акції Година Землі, львів’яни дадуть можливість поліпшити екологічну ситуацію на планеті.  

Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації повідомляє, що 29 березня 2014 року о 20:30 відбудеться Всесвітня кампанія Година Землі. Мета акції – привернути увагу до проблеми зміни клімату, а саме вимкнути світло на одну годину, щоб показати необхідність об’єднаних дій із людьми зі всього світу для боротьби зі зміною клімату.

Година Землі була розпочата у 2007 році Всесвітнім фондом природи WWF в Австралії. У 2008 році ця успішна акція поширилася світом, у ній взяли участь більше 50 мільйонів людей у 35 країнах світу. Україна приєдналася до всесвітньої кампанії у 2009 році. Дана кампанія увінчалась безпрецендентним успіхом, який отримав високу всебічну оцінку і суспільне визнання.

Окрім символічного вимкнення світла на 60 хвилин, цьогорічна кампанія робить наголос на необхідності щоденних дій кожного громадянина, компанії та уряду у сфері енергоефективності, збереження навколишнього середовища, ощадливого використання ресурсів задля подолання проблеми зміни клімату і досягнення гармонії з природою. Кампанія Година Землі проводиться з ініціативи найбільшої та найдосвідченішої незалежної природоохоронної організації у світі – Всесвітнього фонду природи. (WWF).

Година Землі – своєрідний заклик почати діяти, заклик узяти на себе соціальну відповідальність і долучитися до спільної праці задля стійкого майбутнього людства та безпечного навколишнього середовища.

Підтримайте проведення кампанії Година Землі 2014 шляхом вимкнення світла та приладів, що не є суттєво важливими  на 1 годину 29 березня о 20:30 год. Це буде Ваш внесок у поліпшення загальної екологічної ситуації.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Година Землі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,82
EUR
42,75
42,84
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...