• Головна
  • Увага! Від сьогодні усім львів'янам відключили опалення
17:00, 20 березня 2014 р.

Увага! Від сьогодні усім львів'янам відключили опалення

Через підвищення температури зовнішнього повітря призупинено подачу опалення

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», у зв’язку із підвищенням температури зовнішнього повітря та відповідно до розпорядження міського голови Львова, від сьогодні призупинена подача опалення мешканцям.

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», за прогнозами синоптиків, на вихідних температура зовнішнього повітря вдень становитиме 17-19 градусів, тому було прийнято рішення на час потепління призупинити подачу опалення.

За інформацією в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Володимира Олійника, відповідно до розпорядження, теплопостачальні підприємства будуть щоденно моніторити температуру зовнішнього повітря і при зниженні температури теплопостачання буде відновлено.

«Оскільки, згідно з розпорядженням міського голови, подача опалення призупиняться повністю, тобто в ночі відновлювати теплопостачання не будуть, то, відповідно, і оплати за тепло у ці дні не нараховуватимуть. За один день призупинення опалення усі споживачі нашого підприємства сукупно економлять близько 1 млн. грн.», - розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

До закладів освіти та медицини опалення здійснюватиметься відповідно до письмових звернень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #опалення
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...