• Головна
  • У Львові організували активне дозвілля для сім’ї з Криму
18:35, 18 березня 2014 р.

У Львові організували активне дозвілля для сім’ї з Криму

Упродовж двох днів, 11 та 12 березня, працівники Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді активно спілкувались з сім’єю дитячого будинку сімейного типу з міста Чорноморськ (АР Крим).

Подружжя Русановських виховує 8 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, віком від 8 до 18 років.

До Львова сім’я приїхала вперше. Під час візиту діти переглянули документальний фільм «Таємниці підводного світу», а також відвідали льодову ковзанку. Опісля здійснили екскурсію на Чудо-поїзді та посмакували справжнім львівським шоколадом. Приємним сюрпризом для діток стала екскурсія на «Радіо Люкс», де їх познайомили з «кухнею радіожурналістики», піша екскурсія старовинним містом Лева, вистава Львівського ТЮГу «Наш Шевченко», а також частування у Макдональдсі запам’ятаються, за словами діток, надовго.

«Мама-вихователька пані Ірина поділилася з нами своїм бажанням ознайомитися із чарівним Львовом. Отож, ми організували дозвілля для сім’ї, акцентуючись на пізнавально-освітній та розважальній функціях.

Окрім цього, знайомство із гостинним Львовом та його доброзичливими мешканцями було покликане знівелювати стереотипи, які існують на півдні та сході нашої країни та показати культурну столицю справжньою. Ми щиро радіємо, що прекрасна сім’я з гарними враженнями та позитивними емоціями повернулась додому, везучи теплі спогади та пам’ятний символічний подарунок – «Кобзар».

Дякуємо всім небайдужим меценатам, які погодились безкоштовно надати гостям свої послуги», - зазначила Оксана Рубай, в. о. директора Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, передає прес-служба ЛМР.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #Крим
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,85
39,88
EUR
42,89
42,92
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...