• Головна
  • Львів'ян запрошують на ВелоСтіл
19:40, 13 березня 2014 р.

Львів'ян запрошують на ВелоСтіл

У суботу, 15 березня, о 10:00 год. усіх охочих запрошують в Центр міської історії на ВелоСтіл.

На ВелоСтолі будуть представлені: плани міської ради щодо розвитку велоінфраструктури; новітні підходи у розвитку сталої мобільності в Західних містах; поточні намагання та напрацювання велосередовища у Львові. Про це 032.ua повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Також обговорюватимуть питання щодо створення офіційної громадської організації, яка б займалася усіма велосипедними справами міста.

«Успішні міста - це ті, в яких є якість життя. Вони приваблюють кваліфікованих людей, туристів та бізнес. Якість життя у місті формує його архітектура, громадський простір, транспорт, інвестиції, екологічна ситуація.

У 21 столітті для міст є важливою мобільність їхніх мешканців. Такі міста, як Копенгаген, Гронінген, Амстердам, Турку, Фрайбург та інші вирішили свої транспортні проблеми завдяки активній позиції мешканців та розвитку велоінфраструктури впродовж років.

Саме тому ми вирішили зібрати громадських активістів, представників велосипедного бізнесу, посадовців і всіх зацікавлених осіб, щоб ознайомити усіх із поточною ситуацією та залучити до процесів створення успішного Львова.

BikeTable

Зокрема, ми хочемо створити громадську організацію, метою якої має бути спільна робота усіх зацікавлених сторін задля кращого майбутнього міста», - зазначили організатори заходу.

Усіх охочих чекають за адресою: вул. Ак. О. Богомольця, 6 (бічна вул. І. Франка).

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#велостіл
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...