• Головна
  • «Правий сектор» вимагає відшкодувати збитки Автомайданівцям
17:26, 13 березня 2014 р.

«Правий сектор» вимагає відшкодувати збитки Автомайданівцям

Активісти мають намір підготувати відповідний законопроект і передати його на розгляд Верховної Ради України.

Громадське об’єднання «Правий сектор» вважає, що учасникам всеукраїнського руху Автомайдан, чиї особисті транспортні засоби було пошкоджено або знищено під час акцій протесту, що відбувалися у грудні 2013 – лютому 2014 рр., держава має відшкодувати збитки. Про це активісти написали у

В разі, якщо народні депутати відмовляться приймати цей нормативний акт, «Правий сектор» знайде спосіб, як матеріально підтримати автомайданівців, – аж до ініціювання всезагального збору пожертвувань.

Щоб оцінити обсяг коштів, які необхідно зарезервувати у бюджеті для відшкодування збитків, юридичний підрозділ «Правого сектора» просить членів Автомайдану, а також громадян, які не входили до цього руху, але співчували активістам і надавали для акцій протесту свої автомобілі, надсилати заявки на компенсацію. До заявок просимо додавати копії документів про володіння транспортним засобом, документів, які доводять, що транспортний засіб було пошкоджено або знищено саме під час акцій протесту (копії міліцейських протоколів), а також калькуляцію завданих збитків.

Заявки приймаються за електронною адресою [email protected]

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#автомайдан #правий сектор
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,95
40,03
EUR
43,12
43,18
PLN
9,97
10,02
Оголошення
live comments feed...