• Головна
  • На Львівщині жінці, яка під час шопінгу викрадала речі, дали два роки тюрми
09:33, 13 березня 2014 р.

На Львівщині жінці, яка під час шопінгу викрадала речі, дали два роки тюрми

Проте вона уникне ув’язнення  лише за умови, що  впродовж двох років, встановленого їй іспитового терміну, не вчинить нового злочину.

За рішенням суду, 58-річну жінку-крадійку, звільнено від відбування покарання у вигляді 2 років позбавлення волі. Про це 032.ua повідомила Ольга Марцинюк, помічник начальника Стрийського МВ.

Наприкінці жовтня 2013 року до Стрийського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що з магазину одягу, що у центральній частині міста, невідома особа намагалася викрасти  жіночі штани вартістю 454 гривень.

У ході слідства правоохоронці встановили, що замах на крадіжку вчинила 58-річна мешканка міста Стебник, Дрогобицького району, раніше неодноразово судима за умисні злочини. Як встановили працівники міліції, того ж дня з іншого магазину вона поцупила дві чоловічі сорочки вартістю 410 гривень.

В судовій залі жінка вину свою визнала та щиро покаялася. За її словами, до Стрия вона приїхала у гості до родичів. Коли йшла по місту, вирішила «пробігти» по магазинах. Дві чоловічі  сорочки, викрадені з магазину, вона продала на ринку. У іншому магазині хотіла поцупити  штани та  подарувати їх онуці, проте  здійснити задумане їй не вдалося – крадіжку виявили продавці магазину.

Наприкінці січня цього року  Стрийський міськрайонний суд виніс рішення у цій справі. За вчинення злочинів, передбачених ст.15, ч.2 ст. 185 (замах на крадіжку) та ч.2 ст.185 (крадіжка, вчинена повторно) Кримінального кодексу України жінці  призначено покарання у вигляді 2 років позбавлення волі. У відповідності до ст.75 КК України суд звільнив її від відбування покарання з випробуванням з іспитовим строком 2 роки.

Нещодавно вирок вступив у законну силу.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#тюрма
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,73
39,82
EUR
42,72
42,84
PLN
9,83
9,90
Оголошення
live comments feed...