• Головна
  • Активісти передали ліки з Євромайдану на потреби львівських безхатченків
09:20, 12 березня 2014 р.

Активісти передали ліки з Євромайдану на потреби львівських безхатченків

Активісти Львівського Євромайдану проявили турботу про міських безхатьків.

Так, у зв’язку із завершенням активної фази протестів Євромайдану, у розпорядженні залишились певна кількість медикаментів, які хотіли передати на потреби потребуючим. Аби використати із суспільною користю медикаменти, які вдалось зібрати в часі акцій протесту, частину вирішили передати на потреби львівських бездомних у Центр обліку та нічного перебування бездомних, що за адресою: вул. Кирилівська, 3а. Про це 032.ua повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Читайте також: Львівські медики досі витягують кулі із потерпілих на Євромайдані (ФОТО)

«Ми вдячні за прояв небайдужості до потреб бездомних нашого міста, адже попри соціальні послуги, які надають фахівці в нашій установі, як: нічліг, юридична підтримка, санітарно-гігієнічні послуги, харчування, наші медсестри проводять також і первинний медичний огляд. Й в силу об’єктивних обставин виникає потреба у забезпеченні найбільш поширених медикаментів, як: перев’язочні матеріали, маски, противірусні препарати, вітаміни тощо, що й власне нам передали», - повідомив директор Центру обліку та нічного перебування бездомних о. Олег Федоренко.

З питань співпраці прохання звертатись у Центр обліку та нічного передування бездомних громадян: тел.: 233 14 79 або 233 10 49, адреса: вул. Кирилівська, 3А.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Євромайдан
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,78
EUR
42,74
42,82
PLN
9,83
9,90
Оголошення
live comments feed...