• Головна
  • У Львові відкрили виставку дитячих робіт присвячену Шевченкові (ФОТО)
12:46, 7 березня 2014 р.

У Львові відкрили виставку дитячих робіт присвячену Шевченкові (ФОТО)

Учні мистецьких шкіл та будинків дитячої та юнацької творчості представили більше 200 своїх робіт.

Вчора на другому поверсі Львівської міської ради відбулось відкриття художньої виставки дитячих робіт присвяченої 200-річчю з дня народження Тараса Шевченка. Про це 032.ua повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

виставка

виставка

 «Ця виставка присвячена 200-річчю з дня народження Тараса Шевченка і саме такі роботи дають нам свіжий і незакаламутнений дитячий погляд на творчість Шевченка. Адже дуже часто ми стереотипно сприймаємо його, як забронзовілого Кобзаря. Дитина бачить це зовсім інакше, а тому подивитись на Шевченка поглядом дитини дуже корисно і це прекрасна нагода відновити, відчистити своє сприйняття цього велетня», - зазначила Ірина Магдиш, заступник начальника управління культури ЛМР.

виставка1

виставка1

«Вже традиційно стіни коридорів міської ради ми віддаємо дітям, їхній творчості, ці картини справді прикрашають коридори та приносять у них якийсь гарний, творчий дух. Тут постійно проводять різноманітні тематичні виставки і, я сподіваюсь, що ці стіни завжди будуть належати дітям», - наголосила Ірина Магдиш. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Шевченко
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...