• Головна
  • Під час церемонії у США львів’янка Руслана розказала, яку зброю використовують проти України
15:07, 6 березня 2014 р.

Під час церемонії у США львів’янка Руслана розказала, яку зброю використовують проти України

У рамках заходів церемонії International Women of Courage Awards, на якій Руслана отримала премію від Мішель Обами, вона також звернулась до публіки та розказала, яку зброю використовують проти України.

Подаємо текст звернення.

«Україна в небезпеці! Люди всього світу, кому не байдужі слова Гідність і Свобода, Віра і Мир, об’єднуйтесь навколо України. Їдьте з миротворчими місіями. Журналісти, створюйте цілодобовий міжнародний прес-штаб та розповідайте правду про Україну. Країни-гаранти, спиніть агресію, покажіть, що проти сили завжди є більша сила. Ми маємо запобігти війну.

Проти моєї країни використовують брудну зброю – брехню! І це – великий Гріх. За допомогою брехні та пропаганди проти України Кремль створює провокації, потоки дезінформації, штучні конфлікти. За допомогою брехні Кремль стравлює людей, сіє паніку, хаос, біль. Ця смертоносна брехня і є основною зброєю інформаційних диверсій Путінського режиму проти України. Але ці методи – це методи слабкої людини з військовою машиною в руках. Ніколи агресія не несла Мир. Ніколи зброя не замінювала діалог.

Брехня стала дивним приводом для захисту тих, хто не потребує і не просить про захист. Ті, кого хочуть захистити за допомогою брехні, можуть стати найбільш вразливими. Росіян сторонитимуться в будь-якій країні «близького зарубіжжя», щоб раптом їх неадекватним землякам не спало на думку їх «захищати». Такі дії Путіна ганьблять Велику країну і Великий народ..

На мій погляд, позиція Кремля – позиція нечесна і слабка. Вони навіть бояться називати речі своїми іменами. Адже це не захист росіян, це - збройний тиск на українців. Путінська пропаганда бреше сама собі, тому що не хоче бачити правду. Їх псевдомесіанство обертається у смертоносне зло для них самих. Бо притягуючи сотні таких само «неадекватних», як вони, їх дії відштовхують тисячі, десятки тисяч тих, хто досі був лояльним і вірив «братерську дружбу», яка так легко перейшла межу поваги і суверенітету.

Переговори можна вести до моменту застосування сили. Але коли перед вами танк, з ним говорити немає змісту. Ми розуміємо, що армія в руках Путіна кратно переважає армію України. Ми знаємо, що агресія готувалась заздалегідь, а ми ще досі ховаємо Героїв Небесної Сотні, що стояли без зброї перед снайперами. Ми відмовились колись від ядерного щита під гарантії нашого суверенітету. І якщо один з «гарантів» в «неадекваті», то є ще й інші, які мають тримати слово.

Америка та Британія, ви не маєте спостерігати осторонь, виказуючи стурбованість. Груба сила нажаль розуміє тільки силу.

Нам необхідна миротворча місія. Поки дипломатія, підкріплена гарантіями Будапештського Меморандуму, здатна не допустити кровопролиття невинних людей в Україні, вона має діяти!

Ми, українці, весь народ України, не боїмось агресора і будемо захищати свою країну! Але наодинці з монстром, що перебільшує нас в рази, без допомоги і підтримки світової спільноти, ми приречені на нерівний бій. І ми до нього готові», - про це Руслана написала у Фейсбуку. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Руслана
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...