• Головна
  • Все на своїх місцях: міліція відновила свою роботу у кожному районі Львова
21:10, 6 березня 2014 р.

Все на своїх місцях: міліція відновила свою роботу у кожному районі Львова

Місто Львів продовжують патрулювати спільні групи з працівників міліції, активних мешканців, вело- та автопатрулів.

Кількість активістів зменшилась, однак, у всіх районах міста відновила роботу міліція. Відтак, усім мешканцям, які долучаються до патрулювання, дякують за активність. Про це 032.ua повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Сьогодні вночі на координаційну лінію районної адміністрації жодного дзвінка не було. Загалом до патрулювання вночі залучено 121 особу, з них 76 мешканців. Також залучали працівників ЛКП. Патрулювало 5 машин, 14 працівників міліції. Цієї ночі, з четверга на п’ятницю, будемо просити людей знову виходити на патрулювання, ймовірно, у меншій кількості, оскільки міліція вже відновила свою роботу. Усім мешканцям, які в цей непростий час долучались до патрулювання, хочемо подякувати за спільну роботу», - розповіла Ірина Маруняк, голова Сихівської районної адміністрації.

«Ця ніч у нашому районі минула спокійно. Патрулювання вели загалом 98 осіб, зокрема і міліціянти. Так виглядає, що ситуацію вчасними і результативними заходами свого часу вдалось втримати в правильному руслі і вже зараз можемо повертатись до звичного режиму роботи», - каже Ірина Гримак, голова Залізничної РА.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#патруль львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...