• Головна
  • У Раді конкурентоспроможності Львова зміниться голова
22:07, 4 березня 2014 р.

У Раді конкурентоспроможності Львова зміниться голова

Рада конкурентоспроможності Львова, до якої входять львівські підприємці та міська влада, невдовзі отримає нового голову. Попередні 5 років її очолював Любомир Зубрицький.

Про це 032.ua повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«З приємністю констатую, що нам багато чого вдалося. Цільові показники виконані, велика кількість проектів успішно реалізована. І це все всупереч складній економічній ситуації і важким умовам для ведення бізнесу. Тому висловлюю великий комплімент і дякую усім учасникам цієї важливої справи», – зазначив Любомир Зубрицький, голова Ради з питань Конкурентоспроможності.

Причиною зміни очільника ради став переїзд у зв’язку з роботою за межі України. На своє місце колишній голова порадив іншу кандидатуру.

«В нових умовах треба вибрати нового Голову, і я хочу внести свою пропозицію. Прошу підтримати кандидатуру Тараса Юринца. Він виконавчий директор підприємства з іноземним капіталом, член керівних органів неурядових організацій, учасник громадських рад при органах державної влади, а також послідовний, активний і надійній учасник всіх Рад з питань конкурентоспроможності», – додав Любомир Зубрицький.

Рада з питань конкурентоспроможності відповідає за загальний нагляд за процесом реалізації стратегії конкурентоспроможності і складається з ключових лідерів громадськості, бізнесу, влади, науково-освітніх кіл і громадянського суспільства. Серед обов’язків Ради – донесення стратегії до жителів міста та її пропаганда, загальне керівництво процесом реалізації стратегії, прийняття стратегічних рішень щодо бюджету, ресурсів і персоналу, визначення і комунікація пріоритетних напрямків роботи, розробка  та організація ініціатив для реалізації стратегії економічного розвитку та інше.

Стратегія підвищення конкурентоспроможності міста Львова розроблена командою експертів Львівської міської ради, Фонду «Ефективне управління»  та американської консалтингової компанії Monitor Group. З допомогою кластерного аналізу були відібрані сфери туризму та ІТ-бізнес-послуг як пріоритетні. З березня 2011 року управління стратегією конкурентоспроможності здійснює Інститут міста.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Любомир Зубрицький
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...