• Головна
  • Колишній корупціонер начальник ДАІ Львова знову рветься у своє крісло
09:43, 3 березня 2014 р.

Колишній корупціонер начальник ДАІ Львова знову рветься у своє крісло

Із неофіційних джерел Дорожньому Контролю Львів стало відомо, що колишній начальник ДАІ Львова - Богдан Мицак хоче повернутися на свою посаду начальника ДАІ Львова

Більше того, є інформація, що він має наміри піти вище - на начальника Департаменту ДАІ у Львівської області. Про це 032.ua повідомив Дорожній контроль.

Відтак, ДК Львів  відкрито заявляє, що це КОРУПЦІОНЕР з великої букви. 
За словами активіста ДК Ярослава Буги, за час його керівництва в ДАІ безбожно бралися хабарі, фальсифікувалися справи та переслідувалися активістів ДК Львів, це був цілий "бізнес-конвеєр".

«В деяких випадках Мицак особисто ходив по роботах, де працюють активісти ДК Львів та проводив роботу з їх керівниками - по залякуванню, мовляв  у разі, якщо ті не вплинуть на нас, то будуть проблеми на фірмі... також в цих переслідуваннях брав участь працівник міліції з прізвищем Калиновський», - зазначає Ярослав Буга.

Також, саме за час керівництва Богдана Мицака було облито кислотою автомобіль Ярослава Поради, який в той період дуже активно боровся проти свавілля ДАІ, зокрема і проти інспектора Калиновського. Активістам відомо, що участь у злочині облили не хто інші, як працівники ДАІ під головуванням Мицака.

Активст дорожнього контролю також розповідає про найбільш популярні схеми, коли даївці робили з тверезих водів п’яних, залучаючи до своїх махінацій працівників наркодиспансеру. Співпрація з МОЗ є чи не найбільш відпрацьованою ланкою у цій злочинній схемі. Свідченням цього є виграні справи у судах.

Як  відомо ДК, звільнити Мицака з його посади було не так вже просто через  велику підтримку у МВС. Фактично Мицак не був звільнений, а просто втік на лікарняний з довідкою про туберкульоз.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#даі #корупція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...