• Головна
  • Монумент слави – терористичний експонат, львівські лікарі на Євромайдані та день російської мови у Львові - відкриття вчорашнього дня
Підсумки дня
08:04, 27 лютого 2014 р.

Монумент слави – терористичний експонат, львівські лікарі на Євромайдані та день російської мови у Львові - відкриття вчорашнього дня

Підсумки дня

Тендітні руки медиків рятують поранених на Євромайдані, стало відомо, якою буде доля Монументу Слави на вул. Стрийській – це та не тільки у підсумках вчорашнього дня.

Топ-новина у Львові 26 лютого – чиновники запропонували демонтувати Монумент Слави, який вже багато років стоїть на вул. Стрийській. Мовляв, вже навіть конкурс оголосили за впорядкування майданчику, що звільниться, а Монумент, який є пам’яттю для людей, які воювали, перенесуть та зроблять експонатом музею «Територія терору». Українці розгорнули активні коментарі, більшість незадоволені.

Поки що жодної офіційної оцінки цій ситуації немає, мер Львова лише написав у Фейсбуку, мовляв активісти вже давно хочуть повалити Монумент. З поміж учорашніх виступів Садового, відзначимо те, що в день російської мови у Львові, він запевнив, що російська для нього не проблема і навіть одне речення на ній він вчора сказав. Не забарилася і львівська співачка Руслана, яка пост у Фейсбуку на російській мові написала.

Маємо і приємний ексклюзив. Про те, як тендітні жіночі руки рятують людей на Євромайдані. Активісти досі приходять до медичного штабу із кулями в тілі. Про євромайданівську кухню із середині – у нашому інтерв’ю із лікарем-офтальмологом Ольгою Мартінек.

Галас довколо того, як живуть чиновники не стихає. Учора 26 лютого своє помешкання показав львів’янин Олег Тягнибок, у в хаті у якого знайдеться і сокира, і крісло-тризуб. У порівнянні із Яценюком та Кличко, свободівець живе скромно (якщо усі кімнати показав журналістам). Проте шокувало помешкання Пшонки, якому позаздрив би Янукович, а його дружина  відпочивала в окремій спальні.

Ще одна сенсаційна важлива новина -  Беркута більше не існує! Відтак журналістам 032 вдалось дізнатися, що буде інша структура – відмінна назва, проте колишні беркутята таки працюватимуть у ній після спеціальної атестації.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Євромайдан
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...