• Головна
  • «Правий сектор» Львівщини оголосив про початок люстрації в державних структурах регіону
17:47, 25 лютого 2014 р.

«Правий сектор» Львівщини оголосив про початок люстрації в державних структурах регіону

Про це 032.ua повідомила прес-служба обласного проводу «Правого сектору».

«Втеча Януковича із трону – це не перемога, а лише подолання чергової сходинки до країни нашої мрії, де усі житимуть чесно, дотримуватимуться справедливих законів та поважатимуть навколишніх людей. Зараз ми маємо провести значно складнішу роботу – очистити Львівщину від щурів, котрі на місці підтримували режим Януковича, беручи хабар, які йшли на общак банди, покриваючи злочинців, знущаючись над простим і «безправним» населенням. Наше завдання – не допустити перетасовки колоди і прогнати усіх жадібних зайд з державних структур найрізноманітніших рівнів, починаючи від сільрад і закінчуючи обласним управлінням СБУ. Ми з Вами просто змушені доламати хребет цій прогнилій системі заради пам’яті Героїв Небесної сотні», – йдеться в заяві.

«Ми готові особисто займатись цією тяжкою та кропіткою працею стільки часу, скільки знадобиться. Також залюбки приймемо допомогу від журналістів, громадян, активістів, юристів та службовців усіх рангів, котрі готові сприяти побудові Нової України», – наголосили у «Правому секторі».

Усіх, хто знає про злочинні дії теперішніх чи уже колишніх високопосадовців, чиновників, працівників медичної сфери, депутатів, правоохоронців, прокурорів та суддів чи інших осіб, про злочини яких має знати громада, «Правий сектор» закликає звертатися за номерами: 098 78 05 223, або писати листи на електронну адресу – [email protected].

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Євромайдан
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,73
39,83
EUR
42,75
42,84
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...