• Головна
  • У Львові жінки крадуть із супермаркетів продукти, а чоловіки - горілку
15:04, 14 лютого 2014 р.

У Львові жінки крадуть із супермаркетів продукти, а чоловіки - горілку

Чи не щодня до правоохоронців Львова звертаються менеджери, адміністратори та власники торгівельних закладів із заявами щодо крадіжок товару з крамниць.

Впродовж минулого тижня львівські міліціонери встановили особи шести крадіїв продуктів харчування з полиць магазинів та супермаркетів. Прес-служба Львівського міського управління міліції.

Один із таких «покупців», 66-річний львів’янин, два дні поспіль обкрадав продуктовий магазин. Чоловіку заманулось скуштувати елітного алкоголю. Першого дня він поцупив літрову пляшку коньяку «Домбай» вартістю 275 гривень, наступного-віскі «BELLS» аналогічного об’єму ціною 190 гривень.

Двічі за продуктами ходив до супермаркету і 32-річний безробітний. Чоловік першого разу отоварився на 157 гривень, іншого – на 204. В обох випадках він не став оплачуватипокупку на касі.

Усього протягом тижня з торгівельних закладів Львова поцуплено товарів на 1741 гривню. Зловмисниці  потай виносять з крамниць продукти харчування, тоді як чоловіки надають перевагу алкогольним напоям. В середньому повз касу проносять товару на суму 200 гривень.

За всіма фактами скоєння крадіжок на цей час відкриті кримінальні провадження за статтею 185 КК України (крадіжка).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,95
40,03
EUR
43,12
43,18
PLN
9,97
10,02
Оголошення
live comments feed...