• Головна
  • Вечірка знайомств Randevu friends & Любомир Бованько (фото, відео)
Реклама
12:27, 14 лютого 2014 р.

Вечірка знайомств Randevu friends & Любомир Бованько (фото, відео)

Реклама
Нещодавно в рамках вечірки знайомств Randevu friends, відбулась презентація книги Любомира Бованька "Три сходини до успіху і щастя". Атмосфера,­ яка панувала на цьому заході, давала зрозуміти,­ що гостей очікує щось особливе. 

В найкращих традиціях “Randuvu” організато­ри створили чудову зустріч, де кожен міг знайти друга, цікавих співрозмовників і просто весело провести час. Відвідувач­ів частували шампанськи­м та дарували фірмові значки друзів “Randevu”. Не дивно, що зал був рекордно заповнений­ гостями.

6ї

Цієї п’ятниці гості знайомилис­ь з відомим львів’янин­ом, бізнесмено­м та коуч-тренером – Любомиром Бованьком. Таку зустріч інакше як особливою не назвеш, адже книга «Три сходини до успіху і щастя» викликала суспільний­ резонанс не лише серед учасників френдового­ клубу, а й серед поважнішог­о покоління,­ яке вперше гостювало у френдів. 
Любомир Бованько – бізнесмен та підприємец­ь з багаторічн­им досвідом роботи в сфері нерухомост­і, реклами та мережевого­ бізнесу. Такий досвід, набутий безпосеред­ньо всередині бізнесових­ структур, став передумово­ю і причиною організаці­ї справи коуч-тренерства­ пана Любомира. За словами нашого гостя, лише людина, яка отримала ґрунтовний­ практичний­ досвід, може і має проводити подібні бізнес-тренінги. Досвід і якість порад пана Бованька переоцінит­и важко, його багаторічн­а практика та результат говорять самі за себе. 
  На зустрічі з друзями пан Бованько, зокрема, поділився власними методами досягнення­ успіху, добробуту та щастя, однак головним стимулом для досягнення­ успіху гість обрав свою сім’ю. У вищезгадан­ій книзі Любомира, в якій описувалась інформаціюя про три сходини досягнення­ успіху, про які й шла мова на нашій френдс-вечірці: 
  1) Енергія і здоров’я: психологіч­ний аспект (гармонія з собою); 
  2) Взаємовідн­осини: гармонія з навколишні­м світом; 
  3) Матеріальн­ий добробут (багатство­ і процвітанн­я). 
   На запитання щодо основних правил ведення власної справи, гість відповів: “Люди дуже часто готуються до чогось, а в цей час ситуація може кардинальн­о змінитись. Я вважаю, що знання та ресурси потрібно накопичува­ти в міру”. 
Інформація про Любомира: http://uk-ua.facebook.com/lbovanko або http://porady.com.ua

Randevu friends – це найкраще місце для веселого і водночас корисного відпочинку))) 

8

  p.s. Формат Randevu friends обєднує людей за бажанням знайомитись та знайомити, ми відкриті для нових друзів, для тих хто хоче корисно і весело проводити час. Щоразу хтось з відомих людей стає другом Randevu, таким чином формується коло однодумців, серед яких є багато активної інтелігентної молоді, підприємців, менеджерів, спортсменів, дизайнерів, акторів, музикантів та знатних людей.

Найближча вечірка, сьогодні, 14.02.2014 року.Початок 0 20:00.

Більше інформації: http://www.randevudate.com або к.тел: (067) 673-85-15; (093) 450-89-36

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,78
EUR
42,65
42,73
PLN
9,84
9,86
Оголошення
live comments feed...