• Головна
  • На вул Озаркевича будівництва не буде
14:20, 12 лютого 2014 р.

На вул Озаркевича будівництва не буде

Про це домовився Садовий 

Читайте також: До скандалу нерухомість на Озаркевича скуповував депутат львівської міської ради

Сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що на вул Озаркевича, 4а будівництва не буде. Будівлі перейдуть у власність міста і громада спільно вирішуватиме, як використовувати цей простір. Забудівельнику запропонують іншу територію. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради. 

Читайте також: У Львові люди знести паркан забудовника на Озаркевича (ФОТО)

«На вул Озаркевича будівництва не буде. За останні дні я провів багато розмов з Митрополитом Ігорем, Владикою Венедиктом, забудівельниками. Рішення – всі ці будівлі на вул Озаркевича, 4а перейдуть у власність міста для суспільних потреб. Спільно з громадськістю ми будемо вирішувати, що там має бути – сквер, музейний комплекс, тощо. Це ми маємо вирішити разом, бо ця територія є надзвичайно важливою і цінною. Забудівельнику ми запропонуємо іншу територію поза межами історичного центру. Сьогодні важливо, щоб львів’яни, громадськість чітко знала позицію: на вул Озаркевича, 4а будівництва не буде», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Читайте також: У ситуації з Народною лічницею Шептицького виявлені фальсифікації

Нагадаємо, у травні 2013 року на пленарному засіданні Львівської міської ради для ТзОВ «Розвиток нерухомості» був затверджений проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Озаркевича, 4а. Міський голова Андрій Садовий не голосував за цю ухвалу. 

Читайте також: У ситуації з Народною лічницею Шептицького виявлені фальсифікації

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...