• Головна
  • Думки львів’ян крутилися довкола наболілої теми – Євромайдан
08:00, 12 лютого 2014 р.

Думки львів’ян крутилися довкола наболілої теми – Євромайдан

У львів’ян серце болить на усім відому тему. Учора у Львові сталось чимало подій, пов’язаних із Єромайданом.

Мешканці нашого міста переживають за двох львів’ян, які досі знаходяться у лікарні.

Молодший потерпілий – Назар досі знаходиться у військовому госпіталі у Вроцлаві. Є добрі звістки про його стан. До хлопця почався вертатися зір. Не забуває про львівського пацієнта і Андрій Садовий, який щодня зідзвонюється із мером Вроцлава.

Незабаром до Назара приєднається і старший потерпілий – 21-річний Роман, як тільки дозволять лікарі, полетить закордон на лікування. У нього наразі не усе так добре.

Роман досі знаходиться у реанімації восьмої лікарні. До нього щодня навідуються київські міліціонери. А у ті хвилини, коли хлопець приходить в себе, він дивиться одразу на свої руки.  

Згадували потерпілих хлопців вчора і нардепи. У Львові затвердили програму про лікування активістів, які постраждали на під час Революції Гідності на 2014-2015рр.

Ось уже декілька місяців не відпочиває на Євромайдані і львівська співачка Руслана. Одна із найбільш помітних активісток перебралась на вул. Грушевського. Там є і сцена, і фортепіано, розмальоване у кольори українського прапору.  Нещодавно співачка звернулась до беркутівці, порадивши їм зняти шоломи та щити для себе. А ще зігріла своїм співом усіх євромайданівців прекрасними співами відомої Червоної рути.  

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...