• Головна
  • Львівський медичний університет - другий серед медичних вишів України
13:27, 11 лютого 2014 р.

Львівський медичний університет - другий серед медичних вишів України

Наш університет пропустив вперед лише Донецький національний медичний університет імені Максима Горького

Оприлюднено рейтинг вищих навчальних закладів України у дзеркалі наукометричної бази даних SciVerse Scopus станом на 27 січня 2014 року. Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького за  рейтингом SciVerse Scopus – другий серед медичних вишів України. Про це 032.ua повідомили у прес-службі Львівської міської ради. 

Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького посів 2-ге місце серед усіх медичних вишів України (загалом 13 місце серед 116 ВНЗ України), пропустивши вперед лише Донецький національний медичний університет імені Максима Горького, який зайняв 7-ме місце в рейтингу.

Нагадаємо, SciVerse Scopus – це реферативна база даних та наукометрична платформа видавничої корпорації Elsevier. На кінець 2013 р. у Scopus містилося понад 50 млн реферативних записів. У тому числі у базі даних проіндексовано 20 тис. назв наукових журналів 5 тис. видавництв, 370 книжкових серій і 5,5 млн праць конференцій. Видання індексуються у Scopus з різним хронологічним охопленням, найповажніші наукові часописи представлені архівами, починаючи з першого випуску першого тому.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,95
40,03
EUR
43,12
43,18
PLN
9,97
10,02
Оголошення
live comments feed...