• Головна
  • Нові подробиці про стан хлопця, який підірвався на Євромайдані та фото після вибуху. А ще у Львові з’явилась дитяча порностудія?
Підсумки дня
08:00, 11 лютого 2014 р.

Нові подробиці про стан хлопця, який підірвався на Євромайдані та фото після вибуху. А ще у Львові з’явилась дитяча порностудія?

Підсумки дня

Повністю ампутована одна кисть та частково – друга, а ще опіки обличчя. У фейсбуку опублікували фото Романа Дзвінського.

Однієї кисті руки немає, на іншій руці немає 3-х пальців. Серйозно постраждали очі. Короткочасно приходячи до свідомості, перше на що дивиться Роман - це руки. Вірніше те, що він них залишилось. Лікування та реабілітація триватиме ще не один місяць.

А тим часом другий постраждалий знаходиться у військовому госпіталі у Польщі. Разом із собою, хлопець повіз валізу травм - стан важкий, критичний. Черепно-мозкова травма, пошкоджений лицевий череп, забій ока (праве око видалене), забій мозку, перелом виличноі кістки, відкрита черепно-мозкова травма. За життя львів’янина борються найкращі лікарі Польщі.

Ще одна резонансна подія сталась учора зранку. До редакції 032 прийшов лист від львів’янки, яка назвала імена та показала фото людей, які організували порностудію. Інформацію поки що не підтвердили у львівській міліції. За словами жінки, до цього причетні чоловік, який сам має трьох дітей та чиновник Львівської ОДА. А найстрашніше те, що за словами жінки, у порнофільмах участь беруть діти із неблагополучних сімей. Усі матеріали ми передали до міліції, чекаємо на відповідь на наш інформаційний запит. 

А ще у Львові вчора були помічені фанатично налаштовані люди, які моляться за Януковича. Таким скляним очам та вірі у свою правоту, секті Догнала не займати. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,83
EUR
42,76
42,80
PLN
9,81
9,84
Оголошення
live comments feed...