• Головна
  • Львівська обласна рада подбає про лікування постраждалих на Майдані
15:43, 7 лютого 2014 р.

Львівська обласна рада подбає про лікування постраждалих на Майдані

Львівська обласна рада організовує реєстрацію жителів Львівщини, які зазнали травм та захворіли на акціях протесту на Майдані.

Про це заявив голова Львівської обласної ради Петро Колодій.

«Хочу нагадати, що Львівська обласна рада ухвалила рішення про створення Програми "Діагностика, лікування та реабілітація постраждали під час Революції Гідності на 2014 - 2015 роки", на яку найближчим часом буде передбачено фінансування. Але вже зараз у львівських медичних закладах перебувають на лікуванні люди, які постраждали на Майдані. Також ми маємо можливість скерувати хворих в медичні заклади Польщі - уряд РП зголосився прийняти наших громадян на лікування, навіть тих, хто не має віз.

Окрім того, відомо, що чимало учасників спротиву не зверталися за допомогою в столичні медзаклади, скільки існувала небезпека затримання міліцією та кримінального переслідування. Не можна залишити цих людей без належного лікування», - зазначив Петро Колодій, інформує прес-служба ЛОР.

Аби забезпечити діагностику та лікування постраждалих на Майдані, у Львівській обласній раді складуть списки тих, хто отримав травми й захворювання на Майдані й потребує медичної допомоги.

Цих людей просять зголошуватися у Відділ звернень громадян Львівської обласної ради за адресою: м. Львів, вул. В. Винниченка, 16, або за тел. 068-791-48-54 та на електронну пошту: dopomoha.majdan@gmail.com

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,77
39,82
EUR
42,77
42,82
PLN
9,85
9,87
Оголошення
live comments feed...