• Головна
  • У Львові пройде марафон з оздоровчої ходьби
13:09, 7 лютого 2014 р.

У Львові пройде марафон з оздоровчої ходьби

Урочиста оздоровча ходьба відбудеться 9 лютого біля Оперного театру і розпочнеться о 12:00, а сам марафон буде у спортивному залі СШ №90

Уже цього тижня автор унікальної оздоровчої методики Олександр Шимко приїде до Львова та на власному прикладі розкаже пенсіонерам про переваги здорового способу життя. Практичні заняття з оздоровчої ходьби відбудуться 8 лютого, а у неділю, 9 лютого, активні пенсіонери Львова візьмуть участь у марафоні в центрі міста. Про це 032.ua повідомила організація Самопоміч.

Рух – це життя. Вже понад 100 львів’ян літнього віку виявили бажання прийти на семінар з оздоровчої ходьби від Олександра Шимка, засновника та викладача цієї унікальної методики оздоровлення. Впродовж вихідних, 8 та 9 лютого, тренер розкриватиме секрети здорового тіла та розповість, як залишатись у формі навіть будучи на пенсії.

Олександр Шимко – професійний спортсмен, заслужений тренер України, який уже 5 років викладає в Києві унікальну методику оздоровчої ходьби для широких мас населення. В рамках співпраці із громадським об'єднанням САМОПОМІЧ 8 лютого тренер демонструватиме у Львові особливості власної методики, а уже наступного дня львівські пенсіонери зможуть на практиці переконатись, що, якщо правильно ходити – можна значно покращити власне здоров’я.

Дводенний семінар з оздоровчої ходьби за участі Олександра Шимка відбуватиметься у спортивному залі СШ №90 (вул. Антоненка-Давидовича 2) з 10:00 до 16:00. Урочиста оздоровча ходьба відбудеться 9 лютого біля Оперного театру і розпочнеться о 12:00.

«Така зацікавленість мешканців свідчить про справжню їх актуальність для міста. Це означає, що наші пенсіонери дійсно хочуть жити здоровіше. Саме тому ми створюємо можливості для різних вікових категорій львів’ян, де б поєднувалося цікаве дозвілля, користь для здоров’я та задоволення від спілкування», – зазначає координатор заходу Олексій Кучеренко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...