• Головна
  • Завтра сесія ЛМР розглядатиме бюджет міста на 2014 рік
14:17, 5 лютого 2014 р.

Завтра сесія ЛМР розглядатиме бюджет міста на 2014 рік

Депутатів просять взяти участь у засіданні

Завтра, 6 лютого, відбудеться пленарне засідання сесії Львівської міської ради. Одним із основних питань засідання буде затвердження бюджету міста на 2014 рік. Відтак, усіх депутатів Львівської міської ради просять завтра взяти участь у засіданні. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради. 

«Дуже важливо, щоб усі депутати міської ради в четвер були у Львові. Ми зобов’язані прийняти бюджет, щоб місто могло нормально функціонувати, щоб всі бюджетники отримали заробітну плату, щоб утримання міста відбувалось належним чином. Я розумію, що багато депутатів зараз знаходяться за межами міста. Тому звертаюсь до усіх депутатів міської ради з проханням бути присутніми в четвер о 10 год на сесії, опрацювати і проголосувати бюджет, а також питання, які надзвичайно важливі для нормального функціонування міста. Ми не можемо прогнозувати, якою буде ситуація за 3-5 днів, але місто Львів повинно показати приклад якісної і зорганізованої праці.

Активно працювала бюджетна комісія, дуже серйозний об’єм роботи опрацьований з іншими комісіями. Якщо депутати будуть присутні, я переконаний, що бюджет буде проголосований», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,92
EUR
42,95
43,02
PLN
9,90
9,98
Оголошення
live comments feed...