• Головна
  • ЄС виділило 15 мільйонів гривень на реконструкцію Моршинського парку
11:05, 5 лютого 2014 р.

ЄС виділило 15 мільйонів гривень на реконструкцію Моршинського парку

Усім цікаво, що за такі гроші там зроблять 

За кошти гранту Європейського союзу в рамках програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна 2007-2013» в Моршині проведуть реконструкцію пам’ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення «Парк курорту». Про це пишуть "Наші Гроші. Львів." 

Відповідну закупівлю здійснила міська рада Моршина. Переможцем торгів стало львівське ТОВ НВО «Облсількомунгосп», яке запропонувало ціну 15,2 млн грн.

Проект реконструкції парку в Моршині ще в червні минулого року представив львівський архітектор Віктор Марченко. Згідно з планом реконструкції, тут повинні побудувати амфітеатр на 400 місць, велотрек, дитячий та спортивний майданчик, впорядкують клумби та алеї. Крім того, відновлять паркове освітлення і додадуть ілюмінацію.

До участі у конкурсі зголосились шість фірм, проте пропозиції чотирьох з них були відхилені через невідповідність вимогам документації конкурсних торгів. Комітет конкурсних торгів допустив двох учасників. Єдиним конкурентом «Облсількомунгоспу» було ПП «Гарант-Успіх».

Серед відхилених пропозицій було і дві дешевші. Наприклад, приватний підприємець Мостецький Зеновій Богданович з Миколаїва (Львівська область) пропонував виконати роботи за 14,6 млн грн, а чернівецька ВКПФ «Айра – за 11,8 млн грн.

Це вже не перший масштабний проект реконструкції міських об’єктів на Західній Україні в рамках даної програми транскордонного співробітництва.  Минулого року розпочалась реконструкція Луцького зоопарку, яка не обійшлась без скандалів – переможцем тендеру стала фірма члена міського виконавчого комітету, пропозиція якої не була найдешевшою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,97
EUR
43,04
43,10
PLN
9,93
9,97
Оголошення
live comments feed...