• Головна
  • Екс-регіоналка Інна Богословська вважає, що криза в Україні триватиме до початку літа
16:06, 4 лютого 2014 р.

Екс-регіоналка Інна Богословська вважає, що криза в Україні триватиме до початку літа

На думку екс-регіоналки Інни Богословської, до початку літа вдасться знайти політичне вирішення сьогоднішньої кризи і провести восени вибори президента України.

Читайте також: Янукович погодився на дострокові вибори?

"На третій-четвертий день Майдану, вже після першого розгону я зустрілась з людьми, які не є політиками. Це були молоді хлопці, які вийшли на протести за себе. Вони питали, що далі робити, які плани. Я кажу: пишіть плани на Різдво католицьке, Новий рік на Майдані, на Різдво православне. Вони кажуть: та хіба це можливо? Тут постоїмо 2 тижні і все. А я їм і кажу: до літа, хлопці, до літа", – розповіла нардеп Інна Богословська в інтерв'ю "Главкому".

На її думку, доведеться боротись довго, щоб розв’язати проблему і вийти на політичне рішення – проведення восени президентських виборів.

От і складається враження, що до початку літа, може, й впораємося, – каже Богословська.

Нардеп наголошує, що спочатку потрібно довести необхідність спротиву всередині Партії регіонів та "вийти на співпрацю з тими, хто відколеться від ортодоксальної Партії регіонів".

Партія регіонів в такому вигляді, в якому вона є, не може існувати. Там дуже великі протиріччя. Це величезна скеля, в якій є декілька дуже глибоких тріщин, але вона ще не розпалася. Вона розпадеться – 100%, не вистоїть. Але скільки це ще триватиме: 2 тижні, 2 місяці, 2 роки, чи 20 років? Коли це станеться, залежить від суспільства, яке буде створювати атмосферу несприйняття такої конструкції влади, – підсумувала Богословська.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,81
39,85
EUR
42,82
42,86
PLN
9,85
9,87
Оголошення
live comments feed...