• Головна
  • Міліції заважають швидко розслідувати «справу Булатова» - МВС
19:48, 2 лютого 2014 р.

Міліції заважають швидко розслідувати «справу Булатова» - МВС

З метою швидкого та об'єктивного розслідування кримінального провадження щодо незаконного позбавлення волі Дмитра Булатовастворено слідчо-оперативну групу, до якої увійшло 20 працівників міліції. Проте правоохоронці фактично позбавленні можливості швидкого отримання свідчень та доказів, які б допомогли швидко розкрити цей резонансний злочин. Про це повідомив начальник Головного слідчого управління МВС України Микола Чинчин.

За його словами, Дмитро Булатов наразі перебуває у лікарні, у зв’язку з чим доступ слідчих до нього взагалі неможливий. Неодноразовим спробам слідчих поспілкуватися з потерпілим перешкоджали або народні депутати, або лікарі.


Читайте також: зниклого активіста катували та відрізали вухо, аби дізнатися, хто фінансує Автомайдан (ФОТО, ВІДЕО)

 

МВС України зацікавлене у швидкому та повному розслідуванні кримінального провадження щодо незаконного позбавлення волі Дмитра Булатова. З цією метою створено слідчо-оперативну групу, до якої увійшло 20 працівників міліції, - повідомляє УЗГ МВС України.

 

Проте правоохоронці фактично позбавленні можливості швидкого отримання свідчень та доказів, які б допомогли швидко розкрити цей резонансний злочин. Фактично такі дії можуть свідчити про бажання затягнути розслідування або незацікавленість у встановлені істини.

– На місце, де був знайдений громадянин Булатов, слідчо-оперативна група не викликалася взагалі, повідомлення до міліції надійшло лише з лікарні. Ні вчора, ні сьогодні провести слідчі дії з потерпілим не вдалося. У нас немає його свідчень, прикмет його викрадачів, обставин скоєння злочину, – наголосив Микола Чинчин.

За попередньої інформацією, після надання Дмитру Булатову первинної медичної допомоги його життю загрози немає, а його стан дозволяє надати свідчення  працівникам міліції. 

Нагадаємо, Булатов на своїй сторінці у Фейсбуку розповів: «Не дивлячись на усе, що зі мною сталось, я не збираюсь зупинятися та звертати з того шляху, який ми обрали».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...