• Головна
  • У Львові відбудеться Форум вчителів фізкультури
21:09, 29 січня 2014 р.

У Львові відбудеться Форум вчителів фізкультури

Вже у лютому представники сфери фізичного виховання усіх загальноосвітніх шкіл міста матимуть змогу безкоштовно прослухати лекційний курс на теми, що мають безпосереднє відношення до специфічної галузі.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Четвертий міський Форум вчителів фізкультури стартує 21 лютого. Впродовж навчань заслужені вчителі фізичної культури зі Львова та Івано-Франківська, представники Львівської міської ради, громадські діячі, психологи і лікарі знайомитимуть педагогів із кращими практиками викладання. Учасники форуму дізнаються про інновації у сфері фізичного виховання молоді, зможуть поділитися професійним досвідом та отримати поради та відповіді на свої запитання. Форум відбудеться у великій сесійній залі ЛМР. Початок – о 10:00 годині.

Теми форуму завжди відбиралися виключно за професійним спрямуванням вчителів, і за три попередніх роки вчителі прослухали такі лекції, як «Інноваційні методи викладання фізкультури», «Опорно-руховий апарат школяра», «Взаємодія сім’ї та школи у фізичному вихованні дитини» та інші. Минулорічний форум  розглянув чотири основні тенденції популяризації фізичної культури:

1.) Співпраця вчителя фізкультури із владою міста.

2.) Інноваційні методи проведення уроку.

3.) Тайм-менеджмент в поєднанні з цілями в житті.

4.) Як підтримувати себе у відмінній фізичній формі.

«САМОПОМІЧ вже понад 4 роки впроваджує різні програми з промоції здорового способу життя серед львів’ян. Ми хочемо, щоб у Львові росли здорові діти, а пенсіонери забули про свої хвороби. Фізкультура – дуже болюча тема сьогодні, особливо згадуючи про недійсні довідки від батьків та випадки смерті учнів на уроках. Ми йдемо назустріч вчителям і допомагаємо їм зробити урок яскравішим, а дітей заохотити до занять спортом – як за розкладом, так і в позаурочний час», – зазначив координатор форуму Олексій Кучеренко.

Нагадаємо, що перший форум було проведено в 2011 році. За його підсумками понад 120 слухачів відвідали захід та отримали багато цікавої інформації, яку використовують на практиці і по сьогоднішній день. Кількість відвідувачів щороку збільшується, і в 2012 та 2013-му роках учасниками заходу стали понад 150 вчителів фізкультури.

Детальну інформацію про форум можна отримати за телефоном 297-10-00.  

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...