• Головна
  • У Львові шукають волонтерів для роботи із дітьми в інтернатах
14:05, 29 січня 2014 р.

У Львові шукають волонтерів для роботи із дітьми в інтернатах

У Львові стартує новий етап проекту «Подаруймо тепло», під час якого волонтери відвідуватимуть дітей, які за певних життєвих обставин опинились в інтернатах. Соціальна програма має на меті залучення дітей із сиротинців, а також дітей з особливими потребами до різних культурних подій міста. Проект скерований на повну соціалізацію дітей.

Про це 032.ua інформує прес-служба Львівської міської ради.

Цьогоріч в рамках соціального проекту для дітей плануються творчі майстер-класи, веселі розвиткові ігри під керівництвом аніматорів, перегляд мультфільмів, інтерактивні тренінги, щотижня заплановані відвідини театрів, музеїв та кіно. Також волонтери заохочуватимуть дітей до спорту, відвідуючи із ними міні-футбольні та баскетбольні матчі.

«Цей проект – чудова можливість для кожного з нас допомогти дітям зі шкіл-інтернатів та дітям з особливими потребами розкрити свій потенціал, зрозуміти, що вони такі ж члени суспільства, як і кожен з нас. Це нагода подарувати частинку радості та справжнього людського тепла дітям, просто провівши з ними трохи часу», – розповіла Вікторія Галас, координатор проекту.

Усі небайдужі можуть долучитися до соціальної програми, ставши волонтером. Отримати більше інформації про проект «Подаруймо тепло» можна за номером гарячої лінії САМОПОМОЧІ 297-1000. Реєстрація – за посиланням 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,63
39,72
EUR
42,67
42,73
PLN
9,91
9,95
Оголошення
live comments feed...