• Головна
  • Азаров подав у відставку – офіційно
Що кажуть у кулуарах
11:00, 28 січня 2014 р.

Азаров подав у відставку – офіційно

Що кажуть у кулуарах

Народні депутати України, які прибули на позачергове засідання ВРУ, обговорють новину про відставку прем’єр-міністра України Миколи Азарова. Першим про це на своїй сторінці у ФБ написав нардеп від «Батьківщини» Арсен Аваков ще перед початком засідання.

Відразу після цього з’явилось повідомлення прес-служби Кабміну про те, що М. Азаров прийняв особисте рішення піти у відставку.

«З метою створити додаткові можливості для суспільно-політичного компромісу, заради мирного врегулювання конфлікту, прийняв особисте рішення просити президента прийняти мою відставку з поста прем'єр-міністра….

Конфліктна ситуація, яка склалася в державі, загрожує економічному і соціальному розвитку України, несе в собі загрозу всьому українському суспільству і кожному громадянину. Уряд під час протистояння робив все для мирного розв'язання конфлікту. Ми робили і робимо все, щоб не допустити кровопролиття, ескалації насильства, порушення прав громадян. Уряд забезпечував функціонування економіки і системи соціального захисту в екстремальних умовах», - йдеться у заяві М. Азарова.

Водночас додамо, що сам прем’єр-мініста України Микола Азаров на засіданні ВРУ відсутній.

Нагадаємо, сьогодні ВРУ зібралась на позачергове засідання з одним-єдиним питання в порядку денного: «врегулювання політичної кризи в країні».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,85
39,88
EUR
42,90
42,93
PLN
9,87
9,89
Оголошення
live comments feed...