• Головна
  • У Львові на благодійному аукціоні продаватимуть живопис дітей з особливими потребами (ВІДЕО)
11:48, 28 січня 2014 р.

У Львові на благодійному аукціоні продаватимуть живопис дітей з особливими потребами (ВІДЕО)

У п`ятницю, 31 січня, о 17.00 год Навчально-реабілітаційний центр «Джерело» проведе Благодійний аукціон живописних робіт своїх вихованців, організований спільно з Мистецькою галереєю Ґері Боумена. Залучені кошти будуть спрямовані на підтримку та розвиток програми арт-терапії Центру «Джерело». Вхід вільний.

Про це 032.ua повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«У живописних роботах пропонується цікавий неординарний погляд молоді з особливими потребами на Різдвяні свята і зимовий період. Автори робіт – це вихованці  Центру віком від 18 до 35 років. Багато хто з них має мовні порушення або не розмовляє зовсім, тож малюнок – це спосіб невербального спілкування з навколишнім світом.

У процесі створення рисунку, в живописі і ліпці, в процесі організації форм і кольорів, з допомогою зображених образів молодь працює над своїми думками, почуттями, виховує почуття внутрішнього контролю та порядку.

Заняття на художній майстерні дозволяють вихованцям розкривати свої внутрішні сили, підвищувати самооцінку, налаштовуватись на позитивний лад, підвищувати художню компетентність та розвиватися в напрямку інтеграції у суспільство.

Процес роботи молоді з особливими потребами здійснювався за основними засадами арт-терапії та арт-педагогіки, що є способом соціальної адаптації через малювання. Аукціон ініціює зацікавленість творчістю неповносправної молоді, їхніми можливостями, потребами та сприяє зміні стереотипів.

Будуть представлені також окремі твори відомих митців, які були надані авторами спеціально для цього аукціону. Гості зможуть також насолодитися приємною атмосферою та чарівними звуками віртуозної гри на гітарі», - повідомляють організатори. 

Куратор проекту – Анна Рева. Більше інформації - Наталя Сіреджук, прес-секретар, центр «Джерело», тел. (067) 774 69 20.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...