• Головна
  • Вбитий львівський активіст в дитинстві врятував дівчинку, яка провалилась під лід
08:45, 27 січня 2014 р.

Вбитий львівський активіст в дитинстві врятував дівчинку, яка провалилась під лід

Сьогодні, 27 січня, загиблого активіста Євромайдану Романа Сеника поховають в рідному селі у Львівській області.

"Це була душа-людина. Навіть не можу нічого поганого згадати про нього: добряк, відкритий, чуйний. Останні 15 років він жив у місті Турка, працював оператором на АЗС. Раз на рік приїжджав на могилу батька. Він був простим сільським чоловіком, багато працював і мало вимагав для себе, але помер як герой", - розповів однокласник Сеника Роман Накинцив.

За словами вчительки місцевої школи Лідії Блисяк, він з простої родини - літня мама і сестра, що працює в дитсадку. Дітей у Романа не залишилося, хоча був двічі одружений, пише Сегодня.

Селяни самі збирали гроші на похорон. Тіло Романа Сеника буде спочивати в "геройській могилі" місцевого кладовища, де він став першим героєм.

 "Ще в дитинстві Роман проявив себе справжнім героем, коли врятував сусідську дівчинку. Вона каталася на санчатах і впала в річку, лід проломився, вона мало не загинула. Рома першим кинувся її рятувати. Все, що можу сказати зараз - це людина з великої літери. Він був готовий віддати всього себе заради інших, всім допомогти, майстер - золоті руки", - розповідає сестра загиблого Леся Лисак.

За словами сестри, останній раз вони спілкувалися в середу. "Він сказав: я приїхав сюди за тебе, за твоїх дітей та онуків, хтось же повинен тут бути замість вас!" - каже сестра.

Вбитий львівський активіст в дитинстві врятував дівчинку, яка провалилась під лід, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...