• Головна
  • У Львові діти з потребуючих сімей вчились виготовляти солодощі
20:20, 23 січня 2014 р.

У Львові діти з потребуючих сімей вчились виготовляти солодощі

Дітям влаштували «солодке» дозвілля. 22 січня в рамках акції «Подаруймо дітям радість» благодійного марафону «Львів соціальний» управління соціального захисту Львівської міської ради спільно з Львівською майстернею шоколаду провели для діток з соціально вразливих сімей Галицького району майстер-клас з виготовлення солодощів з шоколаду.

Про це 032.ua повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Перш, ніж взятись до роботи, кожен маленький «шоколатьє» отримує спеціальну уніформу. Далі починається теорія шоколадної справи. У майстерні розповідають історію про появу шоколаду. Також діти отримали в дарунок солодощі та сертифікати, про те, що вони пройшли майстер-клас із виготовлення цукерок», - розповіла головний спеціаліст управління соціального захисту ЛМР Віра Мартинюк.

Благодійний марафон «Львів соціальний»  покликаний об’єднати можливості усіх ланок міської влади та вийти за рамки прописаних міських та державних програм. В рамках марафону, без залучення бюджетних коштів, проводиться ряд соціальних акцій для різних категорій потребуючих громадян - це люди з вадами здоров’я, люди похилого віку, діти з потребуючих сімей та ін. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...