• Головна
  • У Львові «Беркут» не планує їхати на Київ – МВС (ФОТО)
14:00, 23 січня 2014 р.

У Львові «Беркут» не планує їхати на Київ – МВС (ФОТО)

Начальник Львівського міського управління міліції Головного управління МВС України у Львівській області підполковник міліції Сергій Зюбаненко вчора, 22 січня, зустрівся з активістами, які блокують у Львові військові частини та спецпідрозділ «Беркут».

Він спростував поширену інформацію щодо виїзду працівників міліції до Києва, затримання та переслідування активістів правоохоронцями і  закликав громадян не піддаватись на провокації. Про це 032.ua повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

У Львові «Беркут» не планує їхати на Київ – МВС (ФОТО), фото-1

«Деяким людям приходять СМС-повідомлення, які начебто відправляють правоохоронці. Я хотів би цю інформацію спростувати, а також інформацію щодо виїзду працівників міліції до міста Києва», - зазначив Сергій Зюбаненко.

 «По перше – у місті Львові наказів щодо виїздів працівників міліції до міста Києва наразі немає. Друге – людей, які запрошуються у райвідділи міліції або затриманих працівниками міліції – таких людей, мирних протестувальників – немає. Ця інформація не відповідає дійсності. Третє. Поширюються чутки, що відкриті кримінальні провадження, ведуться  переслідування – це не відповідає дійсності. Кримінальне провадження щодо блокування військових частин та спецпідрозділу «Беркут» було відкрито за фактом. Жодній особі не пред’явлено звинувачення, жодну людину не запрошували у райвідділ», - наголосив під час зустрічі Сергій Зюбаненко.

Він також закликав активістів та мешканців Львова не піддаватись на провокації.

«Можуть бути провокатори, які збурюватимуть людей, можуть спонукати до насильницьких дій. Прошу вас всю інформацію, яка надходить, перевіряти. Я буду особисто приїжджати до вас і безпосередньо розбиратися щодо кожного повідомлення» - заявив начальник міліції Львова Сергій Зюбаненко

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,63
39,72
EUR
42,67
42,73
PLN
9,91
9,95
Оголошення
live comments feed...