• Головна
  • Львів починає приймати поранених з Києва
12:23, 22 січня 2014 р.

Львів починає приймати поранених з Києва

За словами міського голови Львова Андрія Садового, до львівських лікарень привезли перших поранених під час сутичок у Києві. А поки львів’яни мають змогу висловлювати свою громадську позицію, оголошення загальноміського страйку мер вважає недоцільним, адже потрібно забезпечувати життєдіяльність міста.

"Сьогодні Львів починає приймати поранених з Києва. Це є наша тяжка праця, яку ми повинні якісно організувати, тому що люди бояться в Києві лягати в лікарню. Сьогодні Львів чітко проявив свою позицію, коли ми підтримали всіх тих хлопців, які служать у внутрішніх військах  і не хочуть нікуди їхати. Вони попросили людей, щоб заблокували їх. Ця робота чітко ведеться і є розуміння людей, тому що ми всі українці, ми хочемо нормально жити в своїй країні.

Дуже багато львів’ян сьогодні поїхало в Київ, вони мають свою позицію, вони її висловлюють, вони не бояться. Тому сьогодні, якщо говорити про дії, їх треба робити. А оголошувати публічно я не вважаю раціональним. Сьогодні потрібні ті дії, які не завжди є публічними», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,84
39,87
EUR
42,84
42,89
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...