• Головна
  • У Львові парк «Знесіння» буде видавати науковий журнал
15:42, 21 січня 2014 р.

У Львові парк «Знесіння» буде видавати науковий журнал

Регіональний ландшафтний парк «Знесіння» буде видавати науковий журнал. Державна реєстраційна служба України зареєструвала друкований засіб масової інформації – «Науковий вісник Регіонального ландшафтного парку «Знесіння». Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Тематика журналу спрямована на висвітлення актуальних проблем функціонування об’єктів природно-заповідного фонду в сучасному місті, їх природно-охоронної, освітньої та рекреаційної діяльності, а також результатів наукових досліджень та практичної роботи в галузях екології довкілля, біології, садово-паркового господарства, ландшафтної архітектури, економіки, менеджменту та логістики. Про це повідомила менеджер Регіонального ландшафтного парку «Знесіння» Олена Тюріна.

Науковий вісник  Регіонального ландшафтного парку «Знесіння» розрахований на широке коло читачів і дописувачів. Це студенти, фахівці екологічної, пам’яткоохоронної, природно-заповідної, архітектурно-планувальної галузей, науковці, педагоги і всі, хто зацікавлені дослідженнями, вивченням та обміном досвіду у згаданих сферах.

Журнал видаватиметься чотири рази на рік різними мовами: українською, російською, польською, англійською.

Перший випуск «Наукового вісника Регіонального ландшафтного парку «Знесіння» вже готується до виходу друком.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...