• Головна
  • В Україні випустили безкоштовну гру «Євромайдан». Там є «йолка», «Беркут» та «тітушки» (ФОТО)
15:00, 21 січня 2014 р.

В Україні випустили безкоштовну гру «Євромайдан». Там є «йолка», «Беркут» та «тітушки» (ФОТО)

Українські програмісти випустили комп’ютерну гру «Євромайдан», яка присвячена масовим заворушенням та протестам в Україні.

Додаток можна завантажити на пристрої під управлінням Android і iOS . Існує також браузерна версія, створена за технологією Flash. Також можна грати у онлайн нарды бесплатно.

Головними героями гри стали «Беркут», внутрішні війська, «тітушки» та ялинка.

0179ed2-12193

«Гру створили за тиждень. Не витратили при цьому ні копійки, оскільки це була наша особиста ініціатива. Ідея створення гри народилася в період активних подій, пов'язаних з Євромайданом, хотілося додати трохи позитиву», - розповіли творці гри.

У травні вийде ще одна гра EuroМайдан: Україна це Європа. 

"ЄвроМайдан: Україна це Європа" - це нова патріотична гра яка в даний момент знаходиться в стадії розробки. Розробити даний проект вирішили спеціалісти з України, Росії та США. Гра буде повністю реалізовувати події Майдану. Це стратегія в якій потрібно проходити місії, захоплювати адмінбудівлі, збирати натовп та протистояти правоохоронцям. Кожен із представників ЄвроМайдану зможе набирати опит, також його можна вдосконалювати купувати йому щит та палицю і т.д. Також у Вас будуть три лідери "Опозиції" які теж зможуть брати участь в сутичках. Гра повністю реалізовує всі події якими управляєте Ви самі. На створення гри посприяв відомий український бізнесмен активний ЄвроМайданівець," - кажуть розробники. 

А на сервісі Google Play з'явилася безкоштовна гра для пристроїв на базі Android під назвою Angry Ukrainians - за аналогом всесвітньо відомої Angry Birds. Автори відзначають, що це гумористична гра про події на Євромайдані.

«Допоможи українським протестувальникам у важкій справі революції! Легальний спосіб стати провокатором. Помстися Беркутята і тітушкам! », - Йдеться в описі до гри.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...