• Головна
  • Студентське братство пропонує змінити формат протесту на львівському Євромайдані
15:17, 20 січня 2014 р.

Студентське братство пропонує змінити формат протесту на львівському Євромайдані

Керівництво МГО Студентське Братство Львівщини вважає, що для ефективності Львівського Євромайдану необхідно змінити форму протесту біля пам’ятника Шевченку та окреслити подальшу участь організації в суспільних процесах. Про це 032.ua повідомили у прес-службі Студентського Братства Львівщини

Пріоритетними напрямками діяльності Студентське Братство Львівщини вважає створення штабу захисту від політичних репресій – Антирепресійного центру у Львові, координацію роботи Патріаршої Криївки у Києві та формування всеукраїнської мережі Студентських страйкомів.

Організація Антирепресійного центру передбачає налагодження комунікації та координацію дій з аналогічними організаціями та ініціативними групами в інших містах (SOS Євромайдан, Amnesty International, Help Євромайдан) з метою створення всеукраїнської мережі захисту учасників протестів та забезпечення можливості відстоювати права і свободи громадян України. Робота центру полягатиме у наданні юридичної (правозахисної) допомоги постраждалим через телефонну гарячу лінію, консультації правозахисників, друк та розповсюдження інформаційних матеріалів, формування волонтерських груп.

Координація роботи в Києві буде спрямована на постійне «постачання» людського ресурсу (волонтерів) до Патріаршої Криївки. На базі Студентського Братства буде створено мобілізаційний центр для відправлення людей до Києва. Завдання центру – сформувати волонтерську мережу, встановити чіткий графік чергувань, забезпечити потреби волонтерів у Києві.

Організацію постійно діючого Студентського страйкому зможе забезпечити спільна системна діяльність членів МГО Студентське Братство Львівщини та представників вишів.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...