• Головна
  • Цими вихідними в Україні істотно похолоднішає, а до Львова зима прийде в кінці січня
15:15, 17 січня 2014 р.

Цими вихідними в Україні істотно похолоднішає, а до Львова зима прийде в кінці січня

В Україні в період 18-24 січня очікується сніг, температура до -20, - Гідрометцентр

Про це сьогодні під час селекторної наради повідомив директор Гідрометцентру Микола Кульбіда, передає кореспондент РБК-Україна.

За словами Кульбіди, друга половина зими, так само, як і перша, буде характеризуватися не тривалими періодами похолодань і значної кількості опадів у вигляді мокрого снігу і дощу.

"Що стосується другої половини січня, то ми чекаємо сильного похолодання, хоча до 18 січня збережеться погода з невеликим мінусом вночі і плюсовою температурою вдень. В період з 19 по 24 січня очікується похолодання у північних, центральних та східних областях України, особливо, це буде стосуватись Чернігівської, Сумської, Харківської та Луганської областей, де температура може сягати навіть -20 градусів. В той час як в інших північний і центральних областях до мінус 10-16 градусів морозу. На півдні і заході України до 5-10 градусів морозу", - повідомив Кульбіда.

Зокрема, по його словам, ускладнення погодних умов пов’язане з випадінням снігу, хуртовинами, утворенням ожеледиці на дорогах, посилення вітру слід очікувати 18 січня у північних і східних областях, 19-23 січня практично у всіх регіонах, 27-28 січня у південних та центральних областях, 31 січня на заході України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...