• Головна
  • Понад тисячу жителів Львова скоюють домашнє насилля
18:06, 16 січня 2014 р.

Понад тисячу жителів Львова скоюють домашнє насилля

Протидія насильству в сім’ї є одним з пріоритетних напрямів діяльності міліції. Саме працівники служби дільничних інспекторів найчастіше стикаються із такими ситуаціями. Про це 032.ua повідомили у Львівському міському управлінні міліції

Упродовж минулого року за вчинення насильства в сім’ї працівники міліції склали 1383 протоколи про адміністративне правопорушення за статтею 173-2 КУпАП (вчинення насильства в сім'ї, невиконання захисного припису або не проходження корекційної програми). Загалом на профілактичному обліку в правоохоронних органах м. Львова перебуває 1279 осіб, які створили нестерпні умови спільного проживання своїм родичам.

Найбільш емоційними є чоловіки, які частіше за жінок дають волю кулакам. Доволі часто дебошири перебувають у стані алкогольного сп’яніння. Фізичне та психологічне насилля щодо членів сім’ї лідирує за кількістю складених протоколів.

Територіально, найбільше побутових правопорушників, майже половина із загальної кількості, проживає у районі Сихівського масиву та Франківського району міста Львова.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...