• Головна
  • На Львівщині прокладуть дорогу Львів-Краковець за 100 млн. гривень
12:06, 14 січня 2014 р.

На Львівщині прокладуть дорогу Львів-Краковець за 100 млн. гривень

2014 рік оголошений роком розвитку дорожньої мережі, зокрема доріг місцевого значення та дорожніх магістралей, в тому числі і на Львівщині. Про це розповів начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області Микола Гнатів.

Цьогоріч в області планується реалізувати кілька пілотних проектів. Один із них – це будівництво концесійної дороги Львів-Краковець. Зараз тривають підготовчі роботи, - повідомляють у прес-службі ЛОДА.

Будівництво цієї дороги дасть можливість створити нові робочі місця та залучити прямі інвестиції в розвиток регіону.

«Ми сформували перший варіант щодо пропозицій поточного року. Основні напрямки, які будуть розвиватися – це Львів-Радехів-Луцьк, Жовква-Червоноград, Ковель-Львів-Тернопіль, Львів-Бібрка-Івано-Франківськ. Ділянка дороги Турка-Ужоцький перевал та автомобільна дорога Бориня-Мохнате, будуть ремонтуватись в контексті підготовки до Олімпійської надії 2022 року. Вартість робіт становить 100 млн. грн.», – сказав Микола Гнатів.

Другий пілотний проект – передача на експлуатаційне утримання ділянки автомобільної дороги М-06 Стрий-Львів-Броди.

«Проект передачі на експлуатаційне утримання ділянки автомобільної дороги М-06 Стрий-Львів-Броди фінансується Європейським банком реконструкції та розвитку. Так, 16 січня у Києві заплановано підписання угоди з переможцем торгів, що значно покращить стан автомобільної дороги та дасть змогу залучити кошти на ремонт і утримання цієї дороги», – повідомив М.Гнатів

Ще одним проектом на 2014 рік є ремонт місцевих доріг, який є на особистому контролі голови Львівської облдержадміністрації Олега Сала.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,84
39,87
EUR
42,84
42,89
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...