• Головна
  • Світ сказився! По всій планеті люди у метро ходять без штанів (ВІДЕО, ФОТО)
16:32, 13 січня 2014 р.

Світ сказився! По всій планеті люди у метро ходять без штанів (ВІДЕО, ФОТО)

Сьогодні найсміливіші та веселі мешканці нашої планети влаштували, нову для України, акцію. Під час флешмобу  "Поїздка без штанів", пасажири метро знімали штани та їхали на свою станцію у … трусах. Найбільше молоді без комплексів виявилось у Латинській Америці. Проте не мало людей проїхали із вітерцем  і у київському метрополітені.  

Лише у Мексиці проїхати в метро у нижній білизні спромоглися дві тисячі людей. Також до акції долучились аргентинці.

Самі ж учасники флешмобу запевняють, що жодного політичного підтексту акція не має. Флешмоб започаткували ще у 2002 році у Нью-Йорку.

«Ми не протестуємо. Ми робимо це для того, аби посміятися. Подібні акції відбуваються щорічно у великих містах», - каже учасник. 

Сьогодні до флешмобу долучились пів сотні киян, які спустились до метро та зняли там штани. Слід зазначити, що така поведінка молоді викликала агресію у бабусь. Загалом акція пройшла мирно.

У Львові ж без штанів сьогодні ніхто не ходив. Проте рік тому у центрі Львова невідомі організували досить дивний флешмоб «Гарлем шейк». Львів’яни не звикли бачити таке щодня, тому популярним та улюбленим такий рід занять стане ще не скоро. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...