• Головна
  • Оприлюднено ілюстрації до книги, за яку Янукович отримав гонорар 16 мільйонів гривень (ФОТО)
09:40, 13 січня 2014 р.

Оприлюднено ілюстрації до книги, за яку Янукович отримав гонорар 16 мільйонів гривень (ФОТО)

Книгою виявився альбом з фотографіями Януковича і його цитатами про "сенс життя" під кожним фото. "Уявляю, яким був би гонорар, щоб мова йшла про тексти, а не тільки про цитати. Межигірський розмах, друзі", - прокоментувала депутат Ірина Геращенко, що виклала у мережу ці зображення, пише Zn.ua

Вона зазначила: "Янукович - автор фотоальбому зі своїм фотографіями. Я так розумію, сам себе фотографувати він не міг, тому, його авторству належить назва книги і цитати про "сенс життя", біля кожного фото. Уявляю, яким був би гонорар, щоб мова йшла про тексти, а не тільки цитати. Межигірський розмах, друзі".

Геращенко продовжила: "Я в захваті гортала цю книгу на якісному дорогому папері... Цікаві та нові враження - побачити себе в епізодах на сторінках книги за 16 мільйонів, друзі".

"І зверніть увагу - стрічка на президента на обкладинці майже така, як ми на Майдані носимо - відразу видно, до Вільнюського саміту людина книгу писала", - підсумувала Геращенко.

Нагадаємо, донецька друкарня виплатила президенту Віктору Януковичу авторську винагороду в сумі 16,4 млн. грн. за передані цьому видавництву майнові права. Зокрема, видавництво отримало права на створені у 2005-2010 роках Януковичем книги "Рік в опозиції. У політиці не буває остаточних перемог і поразок", "... І рік при владі. Від кризи - до економічного зростання", "Здолати шлях "," Як Україні жити далі ", а також на літературні твори, які у майбутньому будуть створені автором.

Оприлюднено ілюстрації до книги, за яку Янукович отримав гонорар 16 мільйонів гривень (ФОТО), фото-7
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,82
EUR
42,75
42,84
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...