• Головна
  • У Львові мати залишила свого сина на приміському вокзалі, а сама пішла спати
16:46, 11 січня 2014 р.

У Львові мати залишила свого сина на приміському вокзалі, а сама пішла спати

Дві години знадобилось правоохоронцям аби розшукати матір, котра залишила свого сина на приміському залізничному вокзалі у Львові.

До правоохоронців, котрі несли службу на вулиці Городоцькій в районі приміського залізничного вокзалу, 9 січня близько 19 години звернувся хлопчик, котрий розповів, що залишився сам на вокзалі.

Опитавши дитину, правоохоронці з’ясували, що звати його Богданом, вік - 9 років і разом з мамою вони прямували з Полтави до одного зі сіл на Закарпатті. У Львові мама з сином повинні були пересісти на поїзд або на автобус, щоб дістатись міста Ужгород. Проте, ні на поїзд ні на автобус вони не встигли. Окрім того виявилось, що сумка з документами у мами пропала.

За словами хлопця, мама залишила його на лавці в районі приміського вокзалу і наказала чекати її, а сама пішла у невідомому напрямку. Прочекавши близько години, малий побачив міліціонерів, котрі проходили іншою стороною вулиці і звернувся до них з проханням про допомогу, - повідомляють у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області

Прибувши у Франківський райвідділ міліції правоохоронці відразу повідомили про те, що сталось батька та сестру неповнолітнього і взялись за пошуки мами.

«Близько 21 години маму, мешканку одного з сіл Полтавської області, розшукали працівники міліції. Весь цей час вона спала на лавці у приміщенні вокзалу. З’ясувалось, що під час подорожі вона вживала алкогольні напої, а куди поділись документи і як сталось, що її син залишився на вокзалі сам – не пам’ятає. Експертиза, на яку було скеровано розшукану підтвердила наявність у організмі 2,7 проміле алкоголю» – повідомив начальник Франківського райвідділу міліції полковник міліції Віталій Горський.

Вночі з Ужгорода, куди прямували подорожуючі, за ними приїхали родичі. Наразі про подію повідомили працівників кримінальної міліції у справах дітей Ужгородського УМВС України, котрі повинні прийняти рішення по справі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...