• Головна
  • В перший день Нового Року у Львові народилося 20 немовлят
13:02, 3 січня 2014 р.

В перший день Нового Року у Львові народилося 20 немовлят

У перший день Нового Року у Львові народилось двадцять діток. Серед яких 9 хлопчиків і 11 дівчаток. За словами матерів немовлята чемні і гарно поводяться

Це вдвічі більше, ніж торік — тоді на Новий рік народилося 9 дітей. Першою у місті на світ двадцять хвилин по опівночі народилася Софійка. Її мати 24 річна пані Оксана не може натішитися свой крихітці.  “Чемна, спить, гароно повдиться”,-каже мама новонародженої, пише fakty.ictv.ua

9 хлопчиків і 11 дівчаток приніс лелека цьогоріч львів'янам на Новий рік. Для пані Лесі її хлопчик — найочікуваніший подарунок долі.  “Золотенький мій, подаруночок такий”,- каже мама. Жінка каже, довго міряла про дитинку і тепер не може передати радості. Ім'я — Максимко вибрала ще тоді, коли дізналася, що народиться хлопчик. “Коли він там штовхався, особливо в отанній період — навіть ручку було видно, наче він махав мені — і назвала його Максимко ще в той період”,- дадає пані Лесі.

Минулоріч у Львові народилося близько 8,5 тисяч немовлят. Нині у місті після спаду вже народжується стільки немовлят, як у Радянські часи. А першому пологовому будинку навіть вдалося побити рекорд 1984 року, тут минулого року народилося понад п'ять тисяч немовлят. Позитивна тенденція у місті з приростом населення — у Львові вже народжується більше людей, ніж помирає.

“Тішить, але щоб тенденція зберігалася, це повинні чоловіки і жінки над цим працювати. Я завжди кажу, що жінка повинна народити тричі. Один раз для себе, один раз для чоловіка, один раз для держави”,- каже Людмила Шекета, головний лікар Львівського пологового будинку №1.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...