• Головна
  • Львів має програму підготовки міста до Євробаскету 2015 року
16:05, 26 грудня 2013 р.

Львів має програму підготовки міста до Євробаскету 2015 року

Рада на пленарному засіданні затвердила Програму розвитку баскетболу та підготовки міста до проведення Чемпіонату Європи з баскетболу 2015 року та затвердила договір про співпрацю з приймаючим містом щодо підготовки та проведення Євробаскету. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

«Чемпіонат Європи з баскетболу входить до ТОП-5 спортивних змагань світу. Його приймають 6 міст України. У Львові будуть відбуватися змагання однієї з груп. У місті до Євробаскету будують два об’єкти: багатофункціональну спортивну арену на вул. Ряшівській (проектованій), яку планують закінчити взимку-навесні 2015 року, а також тренувальну базу на пр. Червоної Калини, яку завершать восени 2014 року. Відповідно до програми, ми повинні розробити концепції з маркетингу, безпеки, транспорту, медичної логістики та інших», - повідомив  Андрій Москаленко, в.о. директора департаменту ЄВРО-2012.

Додамо, метою Програми є підготовка міста до Чемпіонату Європи з баскетболу 2015 року шляхом створення для цього відповідної спортивної, транспортної, туристичної інфраструктури, збільшення кількості туристів на час Чемпіонату та після нього, а також популяризація баскетболу, здорового способу життя та активного відпочинку серед мешканців міста Львова. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,82
39,88
EUR
42,79
42,84
PLN
9,87
9,89
Оголошення
live comments feed...