• Головна
  • У Львові завершився міжнародний дитячий турнір з художньої гімнастики «Зимова казка» (ФОТО)
14:53, 25 грудня 2013 р.

У Львові завершився міжнародний дитячий турнір з художньої гімнастики «Зимова казка» (ФОТО)

Вже вдев’яте поспіль львівська дитячо-юнацька спортивна школа «Галеон» ФСТ «Україна» за підтримки управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації, зібрали у львівському Палаці спорту «Галичина» понад 170 гімнасток віком від 5 до 16 років. Про це інформує Оксана Вацеба.

У Львові завершився міжнародний дитячий турнір з художньої гімнастики «Зимова казка» (ФОТО), фото-1

Серед учасників справжнього дитячого міжнародного свята художньої гімнастики - турніру «Зимова казка» - команди 35 спортивних клубів Львова, Києва, Запоріжжя, Донецька, Одеси, Дніпропетровська, Кіровограда, Бердянська, Дніпродзержинська, а також юні грації з Німеччини, Польщі, Молдови, Естонії та Російської Федерації.

Учасників змагань вітали заступник начальника управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації Оксана Вацеба, голова обласної організації ФСТ «Україна» Роман Шиманський, а також провідні мистецькі та спортивні колективи Львова й, звісно, Святий Миколай, який традиційно й незмінно є справжнім учасником цього блискучого гімнастичного фестивалю.

Суддівська колегія на чолі з головним суддею змагань Галиною Кочергіною та секретарем Тетяною Калашян (м. Львів), відзначила високий організаційний та спортивно-технічний рівень турніру. Усі переможці та призери змагань в 11 вікових групах були нагороджені красенями-кубками, спеціально виготовленими медалями і дипломами та цінними подарунками.

У Львові завершився міжнародний дитячий турнір з художньої гімнастики «Зимова казка» (ФОТО), фото-2

А серед кращих виявилися Ольга Козак, Дарія Стадницька (Львів), Катерина Шулигіна, Каріна Зубаль (Київ), Дарія Комарницька (Миколаїв), Аїда Башич, Крістіна Арнаут (Молдова) та ін.

За численної глядацької підтримки й присутності справжнього й чарівного Святого Миколая, «Зимова казка» подарувала усім без винятку учасницям турніру цінні подарунки та феєричний заключний гала-концерт.

У Львові завершився міжнародний дитячий турнір з художньої гімнастики «Зимова казка» (ФОТО), фото-3

Усі учасники змагань, тренери та арбітри залишили у своїй пам’яті чудові враження про Львів, про екскурсію стародавньою частиною одного з найкрасивіших міст Європи й пообіцяли, що обов’язково приїдуть на «Зимову казку» наступного року! 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...